Zangeres Adele maar liefste 45 kilo afgevallen met dit dieet en sportregime

Zangeres Adele maar liefste 45 kilo afgevallen met dit dieet en sportregime

Adele is een van de meest besproken vrouwen ter wereld met als grootste gespreksonderwerp hoe veel de zangeres is afgevallen. Ze verloor – zoals gespeculeerd wordt – in totaal maar liefst 45 kilo!

Hoewel we denken dat Adele er altijd fantastisch uitzag, zijn er een paar simpele geheimen voor het zelfvertrouwen waar ze tegenwoordig bij zweert. Dus hoe heeft ze haar transformatie bereikt? Naast het volgen van een gezond dieet, heeft de bekroonde zangeres ook verschillende inzichten in haar fitnessgeheimen gedeeld. Wij gaan deze natuurlijk met jou delen!

Hoe is zangeres Adele afgevallen?

Adele besloot om giftige en bewerkte voedingsmiddelen te gaan vermijden. Dit zorgde ervoor dat ze al snel resultaten begon te zien. De zangeres dronk voorheen tien koppen suikerthee per dag (met 2 lepels suiker in elk!). Naast het stoppen met deze ongezonde gewoonte, stopte ze ook met cafeïne, alcohol, sigaretten en pittig voedsel.

Er wordt beweerd dat Adele het Sirtfood-dieet heeft gevolgd, maar de zangeres heeft dit nooit bevestigd. Dit bestaat uit gezond en caloriearm voedsel met veel eiwitten. Fruit en groene sappen spelen ook een grote rol in dit voornamelijk plantaardige dieet. Gelukkig is het niet alleen maar afzien, Adele mag tijdens dit dieet ook van rode wijn en pure chocolade genieten!

Naast haar dieet ook een sportregime

Iedereen heeft een voorkeur als het om sporten gaat, en voor Adele is dat krachttraining. Het is belangrijk om in je sportschema voornamelijk dingen op te nemen die je graag doet. Ze nam een personal trainer onder de arm om haar te ondersteunen in de sportschool. Hier deed ze voornamelijk cardio zoals HIIT-trainingen en circuit trainingen.

Adele’s fitnessregime zou nu ook reformer pilates bevatten. Dit is iets wat ze leuker vindt dan het trainen in de sportschool. Met behulp van een speciale machine helpt reformer pilates om je core te trainen, flexibiliteit te verbeteren en sterker te worden.

Hoe is adele afgevallen?

Waarom is Adele afgevallen?

Het besluit van Adele om af te gaan vallen kwam niet omdat ze superslank wilde worden. Het was haar missie om gezond te gaan leven. Vooral na haar zwangerschap en operatie was dit een belangrijk onderwerp voor haar. Ze wilde graag een goed voorbeeld zijn voor haar zoontje, Angelo Adkins.

Afbeeldingen komen van Elle.com, The Mirror en Page Six

Reactie plaatsen

1 Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *