Wie is Sarah Puttemans?

Wie is Sarah Puttemans?

Het kan zijn dat je de 22-jarige Sarah Puttemans uit Leuven wel voorbij hebt zien komen op social media. Zij is veel actief op Instagram en met haar schoonheid lukt dat aardig goed! Zij staat bekend om haar schoonheid en ze heeft maar liefst 128 duizend volgers op Instagram.

Ondertussen is Sarah al een tijdje samen met de bekende Viktor Verhulst. De zoon van Gert Verhulst van Studio 100. Sinds kort is Sarah eindelijk haar socials aan het uitbreiden met haar eigen vlog. In het begin vond zij het erg spannend, om zichzelf te laten zien voor de camera. Nu is het meer dan een succes met een heeft zij in een korte tijd wel 13,7 duizend abonnees gekregen.

Influencer Sarah Puttemans

Voorheen was zij actief op social media en was zij ook ambassadeur van bekende merken zoals: Coca-Cola, Intimissimi en Gisou. Zij deed het merk en artikelen regelmatig op haar eigen account promoten. Ook deelt zij prachtige kiekjes van het huis waar zij woont met haar familie. Dit was ook een van de veel gestelde vragen of zij een hometour kon maken in haar vlog. Haar hobby is uitgegroeid tot een fulltime job en pakt nu ook het vloggen op.

Begin van het vloggen

Haar intentie met het vloggen is kijkers een kijkje in het leven van de rijke influencer te geven. Ook om make-up tutorials te delen en waar zij haar kleding vandaan heeft. Haar vlogs verschillen van een kerstavond met familie thuis tot aan oud en nieuw vieren in Dubai. Zo kunnen wij op die manier lekker meegenieten vanuit huis.

Sarah Puttemans haar vriendje Viktor Verhulst

Mocht het nodig zijn dan kan haar vriendje haar helpen met het maken van de vlogs. Hij is immers al bekend met het vloggen. Tot op heden blijkt dat zij het prima zelf kan en dat alleen het technische gedeelte soms nodig is. Zij wil niet dat Viktor veel met haar vlogs bemoeit. Dat doet Sarah graag zelf. Tot op heden ziet het er allemaal spetterend uit!

Leuke weetjes over het koppel

Sarah en Viktor hebben beiden een vader die een succesvol miljoenen bedrijf heeft. Sarah haar vader is eigenaar van Dyls, een construct een projectontwikkelaar gericht in vastgoed. Dyls is een afkorting van de voornamen van het gezin. Haar moeder heet Dominique en haar vader heet Yves, Sarah heeft ook nog een jongere broertje dat Lucas heet. Viktor heeft aardig moeite moeten doen om Sarah voor hem te winnen, maar het is hem gelukt!

Vijf vlogs online

Momenteel zijn er vijf vlogs beschikbaar van Sarah Puttemans. Haar eerste vlog staat in het teken van kerst, hierin showt zij ook haar mooie glitter outfit van Nikkie Plessen. Haar tweede vlog speelt zich af in Dubai, waarin zij samen met haar familie oud en nieuw viert.

Vloggen in Dubai

In haar derde vlog wordt haar vakantie in Dubai voortgezet en is Viktor ook regelmatig te zien in haar vlogs. In haar vierde vlog wil ze zichzelf overtreffen, door een heerlijk avondmaal te maken voor Viktor. Ook neemt ze haar kijkers mee in haar voorbereiding voor het interview voor TalkiesNL. Hierin geeft ze toe dat ze gezonde spanning voelt. Dat is te begrijpen als dit ook haar eerste keer is. We kunnen niet wachten tot dat haar interview in de bladen ligt in de winkel.

Meest recente vlog Sarah Puttemans

In haar nieuwste blog laat ze haar kijkers zien wat ze doet om haar wenkbrauwen en nagels bij te houden. Het leuke aan haar vlogs is dat zij ook haar beauty ervaringen met haar kijkers deelt. In haar vlog gaf ze aan wel eens microblading gedaan te hebben. Wil je meer lezen over microblading? Lees dan dit artikel: microbalding wenkbrauwen ervaringen.

Ook deelt ze haar andere beauty advies en haar favoriete items. Zij heeft ook nog een mooie shoot van die ze volledig filmt voor haar kijkers. We kunnen niet wachten tot de volgende vlog en we hopen allemaal dat ze ook nog een hometour doet.  

Wat doet Sarah naast het vloggen?

Naast het vloggen blijft Sarah Puttemans net zo actief op social media als dat zij voorheen al deed. Hierin deelt ze ook veel stories van personen die haar vlogs bekijken. De kans is groot wanneer jij haar vlog kijkt en dit post op je verhaal, dat Sarah dit deelt.

Foto van Valeria Boltneva van Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *