Eva Jinek man; zo ziet de partner van Eva Jinek eruit

Eva Jinek man; zo ziet de partner van Eva Jinek eruit

We zien haar bijna dagelijks op de televisie tegenwoordig. Eva Jinek haar carrière gaat elk jaar weer beter en beter. Ze heeft haar eigen talkshow, won de zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice (en werd drie keer genomineerd) en werd benoemd tot de meest invloedrijke vrouw van Nederland in de categorie media. Dat is allemaal niet niks! Maar hoe zit het nou eigenlijk in haar privé leven? Is Eva Jinek gescheiden of getrouwd, wie is haar partner of man en wanneer kwam ze naar Nederland?

Eva Jinek voordat ze bekend werd

Wat misschien niet iedereen weet, is dat de presentatrice is geboren in Tusla, Oklahoma. Toen ze twee jaar oud was verhuisde ze naar Washington. Hier bleef ze tot haar elfde levensjaar, waarna ze naar Nederland verhuisde. Haar ouders – die trouwens Tsjechisch zijn – wilden dat zij en haar broer in Europa zouden opgroeien. Eva heeft naast een Nederland paspoort, ook een Amerikaanse. Hiermee reisde ze in 2016 naar Amerika voor het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’. Dit was een zesdelige reisdocumentaireserie waar Eva Jinek – je raad het al – haar huidige partner ontmoette. Dexter was de producer die met haar meereisde en ze kregen tijdens de opnames warme gevoelens voor elkaar.

Is Eva Jinek getrouwd met haar partner?

Na de opnames van het programma ontwikkelde de relatie zich vrij snel. Begin 2018 raakte ze zwanger en in september werden ze trotse ouders van een zoon: Pax Valentijn. Vorig jaar heeft het stel hun relatie ook officieel vastgelegd. Dit is niet gebeurd tijdens een grootste trouwerij, maar ze hebben het heel stilletjes gedaan. Toen ze een nieuw huis kochten – een half vrijstaande villa – bleek uit de documenten dat ze gehuwd zijn of een geregistreerd partnerschap hebben. Eva Jinek is dus officieel getrouwd met haar man Dexter!

Wie is de man van Eva Jinek?

Eva Jinek had voor dat ze getrouwd was met Dexter twee andere bekende liefdes, namelijk Bram Moszcoviz en Freek Vonk. Haar huidige relatie met Dexter van der Voorn is een stuk minder bekend. Er worden zelden foto’s geplaatst, maar wanneer ze gespot worden op straat zien ze er samen dolgelukkig uit. Toch heeft de partner van Eva Jinek een wild leven achter de rug. Zijn vrienden van vroeger vertelde dat er veel drank en drugs in zijn leven is geweest. Hiernaast is hij uit huis gezet en gaat het verhaal dat zijn ex-vriendin is de prostitutie zit. Gelukkig heeft hij zijn leven terug op kunnen pakken toen hij naar het buitenland vertrok. Hij kwam herboren terug en dit heeft geloond. Hij is nu ten slotte al van ‘de vriend’ naar ‘de man van Eva Jinek’ geüpgraded! We wensen ze veel geluk samen.

Staat onze geliefde Eva Jinek eigenlijk in de Quote 500? Je leest het hier: rijkste vrouwen van Nederland

Afbeelding afkomstig van Clem Onojeghuo op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *