Welke outfit kies jij voor je kind deze zomer?

Welke outfit kies jij voor je kind deze zomer?

Met de zomer voor de deur is het weer hoog tijd om de kinderen in nieuwe kleding te steken en wat is er nu leuker dan het kijken naar de nieuwste trends op gebied van kinderkleding?


Comfort en design

Natuurlijk moet kinderkleding comfortabel zijn. Uren speelplezier beleven kinderen optimaal, wanneer de kleding prettig aanvoelt, flexibel is en het liefst ook tegen een stootje kan. Maar dat niet alleen, want je wilt natuurlijk ook dat je kind er leuk bij loopt. Bovendien leent de ene gelegenheid zich eerder voor de combinatie van eenvoud en speelsheid en een andere gelegenheid meer voor stijlvol en wellicht zelfs een tikkeltje elegant. Het draaggemak staat altijd hoog in het vaandel als het gaat om kinderkleding en dat is dus ook in de trend van dit jaar niet anders.

Kleuren en prints

Kleuren die helemaal van deze tijd zijn, zijn aardse kleuren en pasteltinten. Bovendien doet denim het ook nog altijd goed en is het de trend van nu om hier creatief mee om te gaan. Gaten, scheuren, een wassing of ty-dye effect, het kan allemaal. Veel prints komen er voorbij, of het nu lief gebloemd is of juist stoer.


Duurzaamheid

Een steeds meer opkomende en doorzettende trend is het gebruik van duurzame stoffen en materialen. Biologisch katoen bijvoorbeeld komt in steeds meer kledingstukken terug en er wordt volop gebruik gemaakt van eco materialen, zoals plant geverfde stoffen. Altijd een verantwoorde keuze dus met deze stijgende trend.


Maak de outfit compleet

Geen enkele outfit is helemaal compleet zonder een goed paar schoenen er onder. Ook hierin is weer ruime keus, dus hoe zorg je er nu voor dat jouw kind er altijd leuk, speels, maar toch stijlvol bij loopt? Dit doe je door de outfit compleet te maken met een gaaf stel kinder sneakers. Daar waar een witte kleur vaak de boventoon voert en dit eigenlijk altijd wel een heel goede en veilige optie is, zijn er zoveel leuke modellen te koop en altijd wel in een kleur die past bij de stijl van jouw kind. 

Naast dat het super leuk staat, zijn kinderen ook altijd blij te maken met een stoer paar sneakers. Makkelijk aan- en uit te trekken, eenvoudig te matchen met zowel een stoere spijkerbroek, fleurige legging, als een leuke rok, jurk of korte broek, ze lopen heerlijk en bieden goede ondersteuning aan de kindervoeten die nog vol in ontwikkeling zijn. 

Kortom: met een paar leuke kinder sneakers maak je elke outfit compleet. Het is met recht een item dat dient als basis voor elke kindergarderobe. Een tip is om een kijkje te nemen op shoesme.nl. Dit is kinderschoenen aanbieder met een groot aanbod kinder sneakers. 

Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *