Og3ne en hun vriendjes

Og3ne en hun vriendjes

Ogene mede bekend door The Voice Of Holland en hun doorbraak met het nummer: Magic. Naast een succesvolle carrière zijn de zussen al jaren gelukkig met hun vriendjes. Kortgeleden gaf Amy aan dat zij voor het eerst met haar vriend samenwoont in Den Bosch. Ook haar andere zussen Lisa en Shelly zijn al een tijdje gesetteld. Fijn om te weten maar wie zijn eigenlijk nu hun vriendjes? Dat lijsten wij graag even voor jullie op.

Het eerste koppel is Amy en Stan

Zij leerden elkaar kennen via werk, je moet elkaar immers ergen tegenkomen. Stan werkt mee aan de theatershow van de meiden. Ondertussen zijn Amy en Stan al drie jaar een koppel en nogsteeds dolgelukkig! Juist in deze tijden is het fijn om samen te zijn en elkaar dus ook vaker te zien, zonder allemaal op en neer te hoeven reizen.

Vriendjes Ogene: Koppel 2

Shelley is drie jaar samen met Rory. 14 juli is hun datum en afgelopen jaar vierde ze hun jubileum. Te schattig voor woorden toch! De muziekwereld is voor Rory geen onbekend terrein. Hij schreef samen met Rick Vol het songfestivalnummer: Lights and Shadows. Daarnaast is hij werkzaam als gitarist en heeft hij leuke samenwerkingen met o.a. Mr. Probz en Jennie Lena en meerdere zangers.

Het laatste koppel: Lisa en Ergin

Lisa heeft van de zusjes de langste relatie maar liefst vijf jaar met haar grote liefde: Ergin Arslanbas. Vanaf 2017 wonen zij al samen. Voor de verandering is hij niet bekend in de muziekwereld maar dat betekent niet dat hij stil zit. Hij is erg in de spotlight op zijn eigen YouTube kanaal: Achterklap.

Wij hopen dat het prille samenwonen goed gaat bij Amy en Stan en dat er hopelijk op korte termijn nog meer positief nieuws is bij de koppels. Alhoewel er grappige verschillen tussen mannen en vrouwen, vertrouwen we erop dat dit met de vriendjes Ogene helemaal goed gaat komen!

BRON: foto is van Og3ene van Instagram

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *