Vriendinnen uitje op de planning? We geven je wat inspiratie!

Vriendinnen uitje op de planning? We geven je wat inspiratie!

Je wil iets leuks gaan doen met je vriendinnen, maar je weet totaal niet wat. Je struint het internet af, en ja hoor, je hebt enorm veel sites met tips wat je kunt gaan doen. Hoe weet je nu wat er bij jou in de buurt te doen is? Geen paniek, wij hebben een lijstje vastgesteld voor een paar plekken in Nederland met de leukste tips voor een vriendinnen uitje. De warme temperaturen zijn teruggekeerd, dus gooi een datumprikker in de groep en plannen maar!

Rotterdam

Wil je samen met je vriendinnen erop uit rondom Rotterdam? Dan hebben we hier een paar originele voorbeelden wat je kunt doen in deze stad.

 • Doe een escaperoom. Oke dit is natuurlijk in bijna elke stad wel te doen, maar het is ook enorm leuk om te doen! Versterk niet alleen je vriendschap, maar werk ook meteen aan je teambuilding.
 • Ga naar Remastered. Dit is een interactieve ervaring waarin je een uur lang wordt meegenomen op een audiovisuele reis door de kunst.
 • Ga lekker shoppen met je vriendinnen en boek voor die avond een overnachting. Verwen je zelf en je vriendinnen en één van de vele Rotterdamse winkelcentra en rust daarna gezellig uit in een hotel. Horen we daar een pyjama party?
 • Geen zin om veel uit te geven? Wat dacht je dan van een picknick waarbij iedereen wat lekkers meeneemt of haalt. Leg je kleedje neer in één van de parken in Rotterdam en genieten maar! Geen zin om zelf een picknick voor te bereiden? Wist je dat er genoeg tentjes zijn die een picknickbox speciaal voor jou samenstellen? Creëer je eigen picknick Rotterdam zonder te veel moeite!
vriendinnen uitje

Een origineel vriendinnen uitje in Utrecht

Deze stad wordt ook wel eens gezien als het centrum van Nederland. Geen wonder dat er erg veel leuke dingen te doen zijn! Heb je ondertussen als een datum voor dat vriendinnen uitje?

 • Moorddiner. Huh wat? Ja je leest het goed. Het is een perfecte combinatie van een heerlijk menu en een live detective. Tijdens je diner los jij samen met je vriendinnen de zaak op.
 • Met deze warme temperaturen is het water een fijne plek om te zijn. In Utrecht heb je de mogelijkheid om de stad te zien vanuit een kayak! Ga samen met je vriendinnen in een bootje en paddelen maar!
 • Play-in. Dit is een enorme indoor speelhal waar je onder andere los kunt gaan op de geschakelde trampolinevelden, jumptower, walltrampolies en nog veel meer!
 • Test je kennis van Nederlandse muziek, geschiedenis, tradities en sport en speel mee met een echte Gek op Holland quiz.

Eindhoven

 • In Eindhoven heb je een interactief museum, namelijk Motion Imagination Experience. Het is een verbeeldingswereld van geluid en licht waarbij jij en je vriendinnen de hoofdrol spelen.
 • Meer zin om buiten te zitten met dit weer? Kies een parkje uit met een meer, denk eens aan park Meerland of het plantsoen aan de Edenstraat, en leg een kleedje neer. Plan je eigen picknick Eindhoven met een handige kant-en-klare picknick box en genieten maar!
 • Om in de trend van eten te blijven, Down Town Gourmet Market is een aanrader! Hier kun je samen met je vriendinnen lekker eten. Doordat er verschillende kleinere tentjes in een overkoepelende hal zitten, kan iedereen zelf beslissen wat ze wil eten.
 • Leuk de avond afsluiten met je vriendinnen? Meerdere tentjes in Eindhoven bieden cocktail workshops aan. Perfect om samen te doen en meteen een drankje te doen.

Het leukste vriendinnen uitje in Maastricht

 • In het Museum van Illusies is niets wat het lijkt. Houd je eigen en de hersenen van je vriendinnen voor de gek in de interactieve playroom.
 • Zin om wat meer af te koelen met deze temperaturen? Maastricht is een waanzinnig grottenstelsel rijk! Vele enthousiaste gidsen nemen je graag mee door verschillende grotten en forten.
 • Geen fan van onder de grond vertoeven? Maastricht staat onder andere bekend om de rode toren van de Sint-Janskerk. Deze toren is te beklimmen tot een hoogte van 43 meter en het uitzicht is de moeite waard!
 • In verschillende steden, en ook zeker in Maastricht kun je scooters huren om zo de stad te verkennen. Maastricht staat vol met oude architectuur en heeft vele plekken waar je kunt stoppen voor een hapje of een drankje.

Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen geven voor je volgende vriendinnen uitje! Is die datumplanner al gedeeld?

Afbeeldingen van Gianne Karla op Pexels en van Maage op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *