Vriendenloterij opzeggen? Zo doe je dat

Vriendenloterij opzeggen? Zo doe je dat

Ben je lid van de Vriendenloterij maar wil je dit opzeggen? Wanneer je niet langer mee wilt spelen in de Vriendenloterij is het logisch dat je jouw account wilt opzeggen. Het kan lastig zijn om dan de benodigde informatie te vinden. Je kunt de juiste contactgegevens niet achterhalen of het proces van opzeggen is erg lastig gemaakt. Wil jij de Vriendenloterij opzeggen? Hier lees je hoe je dat gemakkelijk en snel kunt doen. 

Alle voordelen van online opzeggen

Een abonnement opzeggen van de Vriendenloterij kan eenvoudig online. Online vind je kant-en-klare opzegbrieven die je gemakkelijk kunt verzenden naar de desbetreffende partij. Wat zijn hier de voordelen van? Je leest ze in onderstaand overzicht:

  • Eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is het invullen van de naam van het bedrijf waarbij je jouw abonnement wilt opzeggen. Je komt automatisch op de opzegpagina uit. 
  • Snel: binnen een paar muisklikken regel je al het opzeggen van je account bij Vriendenloterij en wordt de afmelding in werking gezet. Het is een stuk sneller dan wanneer je jouw abonnement schriftelijk opzegt. 
  • Geen registratie nodig: je hoeft niet eerst een account te maken voordat je gebruik kunt maken van de opzegbrieven. Dit scheelt je veel tijd en daarnaast ben je niet voorzien van een nieuw abonnement.

Zo makkelijk is Vriendenloterij opzeggen

Als je de Vriendenloterij wilt opzeggen kom je direct op de afmeldpagina terecht. Hier vul je al jouw gegevens in en kun je vervolgens jouw opzegbrief op de gewenste manier verzenden. Dit kan via standaard verzending, maar je kunt de brief ook aangetekend versturen. Daarna kies je een betaalmethode voor de verzending en vul je een mailadres in waarop je de bevestiging ontvangt. Vervolgen stuur je de opzegging en wordt het in werking gezet. In het geval van de Vriendenloterij zul je gebeld worden door een medewerker om jouw afmelding te bevestigen. Daarna ben je geen lid meer van de Vriendenloterij!

unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *