Wie is de onofficiële vriend van Maan?

Wie is de onofficiële vriend van Maan?

Onlangs is in het nieuws geweest dat Maan weer vrijgezel is, maar is Maan wel zo vrijgezel? Er gaan geruchten rond dat zij al een ander oogappeltje op het oog heeft. Maar wie is die mysterieuze vriend van Maan? Wij hebben dit even onder de loep genomen.

Vriend Maan wie is het?

Het account @realiTEAfbi postte een foto van Tijn én zijn Instagram. Hier is hij te vinden onder de naam @tijnvd_b, tja niks is meer geheim op het internet. Voor nu heet de lover van Maan: Tijn van den Bruele.

Tijn

Hij is student aan de Akademie Vogue in de richting van Interieurdesign en hij zou woonachtig zijn te Aerdenhout, als we Facebook moeten geloven. Zijn verjaardag is 9 juli 1999 en hij is nog een stuk jonger dan Maan namelijk: 22 jaar, terwijl Maan ondertussen al 24 is. Leeftijd is maar een getal en twee jaar verschil is niks. Wat we nu kunnen zien is dat hij jong en blond is.

Ex van Maan

Er wordt vergelijken met de ex van Maan waarmee zij 2,5 jaar een relatie mee had. De relatie werd in 2019 verbroken. Wanneer we naar haar liedje luisteren: Rode wijn, dan weet je het maar nooit. Momenteel drinkt zij graag een glas rode wijn met haar huidige lover.

BRON: Foto van Maan van Instagram

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *