Vreemdgaan Verhaal: "Ik wist dat het verkeerd was."

Vreemdgaan Verhaal: "Ik wist dat het verkeerd was."

1 op de 4 Nederlanders gaat wel eens vreemd, maar waarom? Van micro-cheating tot the full deal en van verveling tot toxic relaties, in deze rubriek, vertellen mensen elke keer anoniem hun vreemdgaan verhaal. Met deze keer de strandontmoeting van Anita.

Het vreemdgaan verhaal van Anita

Het was een warme zomeravond en mijn man was op zakenreis. Ik was alleen thuis en begon te vervelen. Mijn vriendin belde me op en vroeg of ik zin had om naar het strand te gaan. Ik aarzelde eerst, maar toen bedacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om even uit mijn comfortzone te stappen en iets te doen wat ik normaal niet zou doen.

We gingen naar het strand en het was erg druk. We liepen langs de kraampjes en keken naar de mensen die aan het zwemmen waren. Toen zag ik hem. Hij was aantrekkelijk en zag eruit alsof hij uit een tijdschrift was gestapt. We keken elkaar aan en er ontstond een vonk.

We raakten aan de praat en het bleek dat hij ook alleen was. Dus besloten we om samen wat te gaan drinken en we kletsten de hele avond. Ik had me nooit zo aangetrokken gevoeld tot iemand anders dan mijn man.

Toen het tijd was om naar huis te gaan, vroeg hij of ik nog een nachtje wilde blijven. Ik wist dat het verkeerd was, maar ik was zo gefascineerd door hem dat ik het niet kon weerstaan. We sliepen samen en het was alsof alle problemen in mijn leven even verdwenen.

Maar toen ik de volgende ochtend wakker werd, voelde ik me schuldig en verward. Wat had ik gedaan? Was ik echt vreemdgegaan? Ik wist dat ik het aan mijn man moest vertellen, maar ik was bang voor zijn reactie. Uiteindelijk heb ik het hem verteld en hij was kapot van verdriet. Het was een moeilijke tijd, maar we hebben het uiteindelijk kunnen oplossen en onze relatie is sterker dan ooit.

Ik weet niet waarom ik vreemd ben gegaan. Misschien was ik op zoek naar iets wat ik in mijn huwelijk miste, of was ik gewoon op zoek naar avontuur. Wat het ook was, ik heb geleerd dat eerlijkheid en openheid in een relatie erg belangrijk zijn. Ik ben blij dat ik het aan mijn man heb verteld, want alleen zo konden we het probleem oplossen en onze relatie versterken.

Afbeelding afkomstig van: Polina Rytova op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *