Vreemdgaan Verhaal: "Het voelde als een geheim avontuur."

Vreemdgaan Verhaal: "Het voelde als een geheim avontuur."

1 op de 4 Nederlanders gaat wel eens vreemd, maar waarom? Van micro-cheating tot the full deal en van verveling tot toxic relaties. In deze rubriek vertellen mensen elke keer anoniem hun vreemdgaan verhaal. Met deze keer het geheime avontuur van Barbara.

Het vreemdgaan verhaal van Barbara

Afgelopen augustus, op een warme zomeravond, werd ik uitgenodigd voor een feestje bij vrienden. Ik had er zin in en toen ik aankwam, zag ik meteen veel bekenden. Er hing een gezellige sfeer en ik had zin om te dansen en te genieten.

Terwijl ik me door de menigte bewoog, zag ik hem staan. Een man die ik nog nooit eerder had ontmoet, maar die mijn aandacht meteen trok. Hij had een charismatische uitstraling en zijn lach was aanstekelijk. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden.

We raakten aan de praat en er was meteen een klik tussen ons. We deelden veel gemeenschappelijke interesses en er was een sterke aantrekkingskracht. Toen hij me vroeg om mee te gaan naar een rustigere plek, stemde ik toe. We bleven praten en lachen en de spanning tussen ons werd steeds intenser.

Plotseling kusten we elkaar en ik kon me niet meer inhouden. Ik voelde me zo ontzettend aangetrokken tot hem en liet me meeslepen in het moment. We belandden in bed en het voelde op dat moment zo goed om bij hem te zijn.

Een geheim avontuur

In de dagen die volgden, bleven we elkaar stiekem ontmoeten. Het voelde als een geheim avontuur en ik kon niet stoppen met aan hem te denken. We hadden diepgaande gesprekken en voelden ons tot elkaar aangetrokken op een fysiek niveau. We belandden regelmatig met elkaar in bed en het voelde echt alsof we voor elkaar gemaakt waren.

Maar ik was me ervan bewust dat wat we deden niet juist was en dat het onze partners zou kwetsen als ze erachter zouden komen. Dit maakte het geheime avontuur des te spannender. We spraken vaak af op afgelegen plekken, zoals hotels of vakantiehuizen, om onze ontmoetingen geheim te houden.

Naarmate de tijd verstreek, voelde ik me echter steeds schuldiger. Ik wist dat ik mijn partner bedroog en dat ik onze relatie ernstig schaadde. Dit zorgde voor een innerlijke tweestrijd, omdat ik aan de ene kant niet kon stoppen met aan hem te denken, maar aan de andere kant wist ik dat ik mijn partner nooit had mogen bedriegen.

Toen ik uiteindelijk besloot om eerlijk te zijn tegen mijn partner en het geheime avontuur te beëindigen, voelde ik een enorme last van mijn schouders vallen. Maar de schade was al aangericht. Mijn partner was diep gekwetst en onze relatie was niet meer hetzelfde. Zijn vertrouwen in mij was volledig beschadigd. Ik heb een harde les geleerd over de gevolgen van vreemdgaan en wil nooit meer in dezelfde situatie terechtkomen.

Afbeelding afkomstig van: Jonathan Borba op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *