Het vrouwelijk lichaam: goed zorgen voor je geslachtsdelen!

Het vrouwelijk lichaam: goed zorgen voor je geslachtsdelen!

De verzorging van het vrouwelijk lichaam. We hebben het er regelmatig over. Hoe verzorg je je voeten? Wat zijn de beste dag- en nachtcrèmes voor je gezicht? Belangrijke zaken voor een vrouw! Maar er zijn andere zaken die mínstens net zo belangrijk zijn. En dan hebben we het over – jawel – de vrouwelijke geslachtsdelen. Veel vrouwen doen maar een dotje als het aankomt op de verzorging van hun geslachtsdelen. Hoogste tijd om het hier eens over te hebben dus!

Wondermiddelen voor de verzorging van het vrouwelijk lichaam

Een goede verzorging voor het vrouwelijke lichaam betekent dus óók goed zorgen voor je geslachtsdelen. Er zijn veel opties die dit een stuk comfortabeler kunnen maken. En zo zijn er ook opties die infectie of irritatie kunnen helpen voorkomen. Laten we daar eens op inzoomen. Wij zetten vier opties voor je op een rij, die je gegarandeerd helpen bij het verzorgen van jouw geslachtsdelen!

vrouwelijk lichaam

De scheerkwast: terug van weggeweest

Een scheerkwast is ideaal voor het aanbrengen van scheerschuim. Het helpt je het haar op te tillen en zachter te maken. En dat is zeker niet het enige voordeel. De scheerkwast helpt ook dode huidcellen te verwijderen. Heb je een scheerkwast van goede kwaliteit? Dan helpt ie je ook nog eens ingegroeide haartjes te verwijderen die mogelijk het gevolg zijn van het scheren. Daar worden wij – vrouwen – blij van, toch?

De magische Safety Razor

De Safety Razor: perfect voor vrouwen met een gevoelige huid én voor vrouwen met dikker haar. Het verschil met gewone scheermessen is dat deze mesjes minder scherp zijn en daarmee irritatie voorkomen. Een scheermesje gebruiken op een droge huid is geen aanrader. De Safety Razor kun je wél probleemloos op een droge huid gebruiken. Of gewoon lekker in bad of onder de douche. Vergeet ook zeker niet de vochtinbrengende crème tijdens het scheren van je bikinilijn. Het is nou eenmaal een gevoelig deel van het vrouwelijk lichaam. Laten we daar dus extra goed voor zorgen!

Ontharingscrèmes: een must-have

Naast vochtinbrengende crème is ook ontharingscrème een must-have voor de verzorging van de vrouwelijke geslachtsdelen. Er zijn veel verschillende ontharingscrèmes, maar één ding is zeker: het is een handige manier om ongewenst haar te verwijderen. De ene crème is beter voor de gevoelige huid dan de andere. Dus heb je last van een gevoelige huid? Kies daar de geschikte ontharingscrème op uit. De meeste merken bieden producten aan die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op het gezicht, waardoor ze ook handig zijn als je het ergens anders voor wilt gebruiken. Twee vliegen in één klap dus!

Verwen het vrouwelijk lichaam met een heerlijke body wash

Body wash: het perfecte alternatief voor zeep. En de perfecte optie voor je geslachtsdelen. Hoezo dan? Body wash is zachter dan zeep en daarmee ideaal voor de gevoelige huid. Ook voorkomt het uitdroging, wat wassen met water en zeep juist wel kan veroorzaken. Maar we zijn er nog niet. Body wash helpt ook nog eens vaginale infecties te voorkomen. Het verwijdert namelijk bacteriën en zweet. En laten dat nou precies de oorzaken zijn van irritaties. Koop een body wash met aloë vera of kamille. Deze ingrediënten hebben een kalmerend effect op geïrriteerde delen van het vrouwelijk lichaam.

Meer weten over de vrouwelijke geslachtsdelen: wist je al dat de “normale vagina” niet bestaat?

Afbeelding afkomstig van: Hanna Postova en Bruce Mars op Unsplash.

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *