Meghan Markle en Prins Harry verwachten tweede kindje en deze baby namen zijn favoriet!

Meghan Markle en Prins Harry verwachten tweede kindje en deze baby namen zijn favoriet!

Meghan Markle en Prins Harry staan op het punt een gezin van vier te worden! Dat maakte het koppel zondag bekent, op Valentijnsdag, net zoals prinses Diana 37 jaar geleden deed met Harry. De baby wordt de jongere broer of zus van Archie Harrison, de zoon van het stel, die op 6 mei alweer twee jaar wordt.

Wanneer wordt de baby van Meghan en Harry geboren?

Meghan en Harry kondigden hun zwangerschapsnieuws aan met een verbluffende zwart-witfoto. Meghan’s uitgerekende datum is niet bekendgemaakt, maar haar buik verscheen prominent op de foto. Het gelukkige nieuws komt slechts enkele maanden nadat Meghan onthulde dat ze een miskraam heeft gehad. De twee zijn dolblij om nu toch hun tweede kind te verwachten, dat is het belangrijkste!

Meghan Markle en Prins Harry verwachten tweede kind en deze baby namen zijn favoriet

Wat wordt de naam van het tweede kind van Harry en Meghan?

Nadat de hertog en hertogin van Sussex het geweldige nieuws hadden aangekondigd dat ze hun tweede kind verwachten, komt er meteen een vraag bij me op: hoe gaan ze de koninklijke baby noemen? Tot nu toe behoren Alfie en Alexandra tot de favorieten. Volgens het Britse wedbedrijf hebben ze beide een kans van 4 tegen 1. Dit is gebaseerd op het feit dat het paar opnieuw een naam zal kiezen dat begint met de letter A.

Andere namen voor de koninklijke baby

Koninklijke fans speculeren dat het stel hun tweede kind zal vernoemen naar een naast familielid, net als Harry’s nicht prinses Eugenie vorige week heeft gedaan. Niet alleen de naam van Harry’s vader – Charles of Charlie – heeft een kans. Elizabeth en Philip – de grootouders van de hertog – zijn ook favoriet, gevolgd door de naam van zijn overleden moeder, prinses Diana. De naam Thomas staat ook in het lijstje, de naam van Meghan’s vader. Welke naam Harry en Meghan uiteindelijk kiezen voor hun baby, daar moeten we nog even op wachten.

Afbeelding komt van Town & Country

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *