Sieradentrends voor de zomer van 2022

Sieradentrends voor de zomer van 2022

Heb jij je zomergarderobe alweer van zolder gehaald? Het weer wordt steeds beter en de zomer staat voor de deur. Jurkjes, rokjes en leuke slippertjes: wij genieten er ieder jaar weer van om onze zomerse outfits weer tevoorschijn te toveren. Nóg een voordeel van het begin van de zomer: bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. In dit artikel vertellen we je alles over de sieradentrends van deze zomer.

Parels
Aan armbandjes, oorbellen en kettingen: we zien de witte parel overal terug. Soms alleen, soms in combinatie met mooie schelpen. Deze trend is ontzettend populair en wij verwachten dat hij nog wel even blijft. Ook ontzettend leuk: pareltjes die zijn verwerkt in een zonnebrillenkoord, zomerser wordt het niet!

Schakelarmbanden
Een tijdloze klassieker: de schakelarmband is al jaren favoriet en ook dit jaar steekt de trend weer op. Van schakelarmbandjes met gravure tot schakelarmbandjes met bedeltjes (hier komt ook de parel weer terug): de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je het nóg persoonlijker maken? Voeg dan een geboortesteentje aan de armband toe. Of het nu een steentje van jezelf of van een dierbare is, het maakt jouw armbandje extra betekenisvol.

RVS sieraden

Ideaal voor de zomer: RVS sieraden. Deze sieraden van roestvrij staal blijven nog jarenlang mooi. Door het stevige materiaal kunnen ze wel tegen een stootje én je kunt er zelfs mee zwemmen. Ben je dus op zoek naar mooie sieraden met een praktisch randje? Ga voor roestvrij stalen enkelbandjes, oorbellen of kettingen.

Mixen en matchen

De laatste, en volgens ons leukste, trend: mixen en matchen. Hoe meer hoe beter en vergeet geen kleurtjes aan je sieradencollectie toe te voegen. Een grove armband combineer je met een subtiel schelpenbandje en om de half layer je verschillende stijlen kettingen. Aan je handen draag je verschillende ringen, van groot tot klein en een sierlijk enkelbandje maakt het geheel compleet. Jij bent ready voor de zomer van 2022!

Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *