Sex toys, dit is hoe je haar verwend met Valentijnsdag

Sex toys, dit is hoe je haar verwend met Valentijnsdag

Wil jij met Valentijnsdag je vriendin out of the box verassen met sex toys? Hier lees je alle tips hoe je het beste je vriendin kunt verassen met een romantische avond. De sex toys zijn vernieuwd namelijk: Je kunt ze overal bedienen met maar liefst 1 app! We vertellen je graag meer welke sexs toys er zijn en hoe jij je vriendin een romantische avond kunt bezorgen.

Verwen je vriendin met sex toys

Wanneer je jouw vriendin wil verwennen met een romantische avond en een heerlijk achtergrond muziekje, zijn er zelfs speeltjes die het ritme van de muziek aanhouden. Hoe heerlijk is dat? Tegenwoordig zijn de sex toys zo modern dat het zelfs het tempo van je stemgeluid aanhoud.

Maak je romantische avond compleet

De drie beste keuzes zijn uiteraard de keuze voor de vrouw: vibrators! De technologie is razend snel en dit geeft ook een positieve impact op jullie/haar seksleven! Wij vertellen onze aanraders alvast:

Dit kun je doen door de volgende speeltjes te gebruiken: Lovense Lush Vibratie Eitje, Lovense Lush 2 Vibratie Eitje of de Lovense Lush 3 Vibratie Eitje. Hierdoor geef je haar een intens en onvergetelijk gevoel, wat zij zich zal blijven herinneren.

Romantische avond do’s en don’ts

Het is van essentieel belang dat je de relatie spannend houd, ook al zijn jullie al een aantal jaar samen. Creëer ook echt die momenten samen, niet alleen wanneer er iets te vieren valt, maar juist zomaar een keer. Dat zal zij waarschijnlijk niet verwachten en hierdoor wordt het verassingseffect alleen nog maar groter! De spontane acties zijn het leukst. Naast nieuwe tools, zal ik ook alvast nog even een voorbeeld geven hoe je het moment kunt opbouwen: tip 1: Neem de tijd. Blok letterlijk van 17:00-22:00 uur een romantisch moment in met je partner. Geen telefoon, geen internet, sociale media of andere zaken die afleiden. Gewoon alleen samen, kaarsjes aan, muziekje aan, lekker drankje en hapje erbij.

Romantische sfeer

Ga juist een keer uitgebreid een nieuw gerecht maken. Bespreek elkaars wensen en dromen die je partner graag nog wil doen in het leven. Zoek echt die diepe connectie en laat de alle daagse stress voor deze avond achterwegen. Zodat jullie beiden echt in de romantische flow zitten. Dan is de helft van het werk al gedaan!

Sex toys met Valentijnsdag

Het is van belang dat de vlam aangewakkerd blijft en dit kun je doen door het spannend te houden in de slaapkamer. Uiteraard hoef je het niet enkel bij de slaapkamer te houden. Je kunt andere plekken proberen rond het huis of zelfs een keer afgelegen buiten. Juist die extra kick kan voor een extra vlam tussen jullie zorgen. Naast locatie spelen ook standjes en speeltjes een rol. Blijf niet hangen in de vastgeroeste routine en probeer tijdens Valentijnsdag iets totaal anders. Wij hebben alvast een tip wat echt out of the box is: Het gebruik van Lovense Hush buttplug. Dit is niet de voor de hand liggende optie en dat maakt het juist zo spannend! Kun je nu al niet wachten en wil je haar alvast een voorproefje geven? Geef haar stille hints online met leuke sex emoticons.

BRON: Foto van Anna Shvets van Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *