Sex emoticons, hoe gebruik je ze?

Sex emoticons, hoe gebruik je ze?

De kleurrijke emoticons in de app zijn helemaal niet zo onschuldig, dat weten de meeste van ons al. Alleen hoe kun je de sex emoticons in zetten om ook daadwerkelijk het goede effect te krijgen met je relatie/date? Zonder dat het meer dreigt naar humor, hier lees je de volgende tips.

De meest voorkomende Sex emotions

De aubergine en de perzik zijn vrijwel het meest populair op het gebied van dirty talk in de onlinewereld. De perzik-emoji staat symbool voor het vrouwelijke geslachtsdeel. De aubergine staat voor het mannelijke geslachtsdeel.

Persoonlijke invulling van Sex emotions

De meeste emojis zijn dubbelzinnig en daar kun je je eigen draai aangeven als je wil. Wanneer je diverse emojis bij elkaar zet, krijgt de emoji een hele andere wending. De meeste van ons zijn hier al van op de hoogte. Toch benoemen we graag nog even welke sex emoticons je kunt inzetten, zodat je optimaal online kunt flirten met je liefde.

Om te beginnen de geslachtsdelen:

Hiervoor kun je voor het geslachtsdeel van de man de banaan, lolly, maïskolf of aubergine gebruiken. Voor het geslachtsdeel van de vrouw ligt de perzik het meest voor de hand. De geslachtsdelen kun je variëren door verschillende emojis bij te voegen, zoals een vuist voor de man, een hand bij de perzik, waterdruppels bij de aubergine en ga zo maar door…

Overige Sex emotions combinaties

Ook valt tegenwoordig de tong niet weg te denken en dit kun je combineren met de perzik of aubergine, de emojis spreken voor zich. Het is leuk wanneer visueel kenbaar wil maken om een keer een andere plek wil proberen door een bad of douche eraan toe te voegen, samen nieuwe plekken ontdekken is wat de relatie/date spannend maakt.

Cadeau voor haar

Uiteraard is het welbekende 69 symbool niet weg te denken, maar nogmaals dit kun je dus geheel zelf naar eigen invulling doen. Wil je het nu echt goed aanpakken en het niet alleen maar bij dirty talk houden? Dan kun je je vriendin verwennen met een cadeau aan te schaffen speciaal voor haar. Daarnaast geeft dit jullie relatie ook een spannende boost, wat wil je nog meer?

BRON: Foto van Dainis Graveris van Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *