Samenwerkingen

Fijn dat je in ons geïnteresseerd bent. Onze Dameswiki blog trekt elke dag nieuwe lezers aan en wij geven hun graag inspiratie, advies en tips. Wil je onze lezers ook inspireren? Dan vindt je hieronder een lijst met advertentie- en samenwerking mogelijkheden. Als je andere ideeën of suggesties hebt, stuur ons dan gerust een voorstel!

Gastbloggen

Hou je net als wij van het bloggen over mode, beauty, reizen en alles wat vrouwen interesseert? Of ben je een professional in deze branche? Dan bieden we je de mogelijkheid om een gastblog te schrijven!

Waarom gastbloggen voor Dameswiki.nl?

  • Bereik een groot aantal geïnteresseerde lezers
  • Deel de laatste trends, tips en trucs
  • Vermeldt je bedrijf

Adverteren

Dameswiki geeft je de mogelijkheid om te adverteren op onze blog. Om de vindbaarheid van uw merk te vergroten, kun je tegen betaling een artikel op onze website plaatsen (geschreven door jou of ons) of advertentieruimte inkopen (advertorials, video’s, winactie’s). Gesponsorde berichten op onze sociale media behoren ook tot de mogelijkheden.

Promotor

Wil je graag een langdurige samenwerking? Dan kunt u ook vaste sponsor worden van Dameswiki. Op deze manier komt jouw bedrijf of merk op meerdere blogs en natuurlijk ook op social media naar voren.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via onderstaand contactformulier.