Rozenwater Kruidvat is goed voor je en dit is waarom

Rozenwater Kruidvat is goed voor je en dit is waarom

Heb jij last van een onzuivere huid met veel pukkeltjes en wil je er snel van af? Dan is Rozenwater Kruidvat jouw redder. Dit is een milde lotion en verzachtend voor de huid. Hierdoor heb je niet snel uitslag door de lotion en word je huid goed gereinigd. Kruidvat merk is ook lekker goedkoop dus het is geen rib uit je lijf. 😉

Waarom is Rozenwater Kruidvat goed voor je?

De vitamines die in dit product zitten hebben een ontstekingsremmend effect. Hierdoor wordt de huid goed gereinigd en heb je ook minder kans op een ontstoken talgklier. Wist je dat kokosolie ook acne kan verhelpen? Dat lees je in dit artikel: Kokosolie op je gezicht gebruiken, is dat veilig?

Hoevaak gebruik je dit?

Je kunt het beste de lotion gebruiken in de ochtend of juist in de avond voor het slapen gaan. Dit is juist goed voor types met een onzuivere huid. Je kunt na het reinigen gerust een dag- of nachtcrème aanbrengen.

Liever een A merk?

Naast Kruidvat zijn er ook nog andere merken die hetzelfde product verkopen. Denk hierbij aan Garnier, dit product heet Garnier Skinactive Face Botanische Tonic Rozenwater. Dat vooral gericht is op een onzuivere en gevoelige huid.

Veganistisch rozenwater, die bestaat!

Daarnaast is er ook onderzoek gedaan naar de meest biologische rozenwater tonic en dit schijnt het volgende merk te zijn: Alteya Organics. Dit product is 100% Alteya’s is gecertificeerd. Een ander merk is: Rosa Damascena 100% Organic Rozenwater. Het product heeft een hoge concentratie aan antioxidanten. Rosense is helemaal veganistisch en hier hoef je maar paar druppels van te gebruiken. De keuze is reuze! Weet jij al welke jij kiest? 😉

Foto is van Charlotte May van Pexels.

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *