Rozenwater Kruidvat

Rozenwater Kruidvat

Het rozenwater van Kruidvat ook wel bekend als Kruidvat Original Rozenwater, is een reingingslotion die de laatste onzuiverheden en make-up resten verwijderen van je gezicht. Het wordt ervaren als een milde lotion en iedereen is hier alleen maar positief over. Dit komt doordat het product niet agressief is voor de huid. De reviewers die hier iets over zeiden, zeggen ook niet zonder dit product meer te kunnen en dit echt een aanwinst is voor je verzorgingsproducten. Daarnaast zijn reviewers het eroverheen dat prijs en kwaliteit in verhouding is met betrekking tot rozenwater van de Kruidvat. Kortom: Als je er nog niet bekend mee bent, is het dit product het waard om het een keer te gebruiken.

Waar is rozenwater van de Kruidvat goed voor?

Nu het bekend is dat rozenwater een fijne tonic en reinig product is voor je gezicht, waar is in dit geval rozenwater van de Kruidvat nog meer goed voor? Het eerst voor liggende antwoord is uiteraard dat dit voor de huid is en dat dit de huid kalmeert. De vitamines die in dit product zitten hebben namelijk een ontstekingsremmend effect. Door de goede reiniging van rozenwater van de Kruidvat, wordt de huid goed gereinigd en hierdoor ook vermindering kans op een  ontstoken talgklier, oftewel minder kans op puistjes. Wist je dat Kokosolie ook acne kan verwijderen/ zuiveren? Dat lees je in dit artikel: Kokosolie op je gezicht gebruiken, is dat veilig?

Maar om terug te gaan naar rozenwater van de Kruidvat, je kan het zo gek niet bedenken of rozenwater van de Kruidvat is de oplossing! Denk hierbij aan last van stress? Gebruik rozenwater, hoofdpijn? Gebruik rozenwater. 

Hoe kun je rozenwater van de Kruidvat gebruiken?

Je kunt het beste rozenwater van de Kruidvat gebruiken in de ochtend of juist in de avond voor het slapen gaan. Het is de bedoeling dat de lotion goed in de huid trekt en dus niet er nog eens met een nat washandje wordt schoongemaakt. Dit is juist goed voor types met een onzuivere huid. Je kunt na het reinigen met rozenwater van de Kruidvat gerust een dag- of nachtcrème aanbrengen.

Andere merken naast Kruidvat

Naast Kruidvat zijn er ook nog andere merken die hetzelfde product verkopen. Denk hierbij aan Garnier, dit product heet Garnier Skinactive Face Botanische Tonic Rozenwater. Dat vooral gericht is op een onzuivere en gevoelige huid. Ook hiervan is de prijs en kwaliteitsverhouding top, waardoor dit product als een van de beste uit de reviews komt.

Waar rozenwater nog meer goed voor is:

Daarnaast is er ook onderzoek gedaan naar de meest biologische rozenwater tonic en dit schijnt het volgende merk te zijn: Alteya Organics. Dit product is 100% Alteya’s is gecertificeerde dat dit product het meest biologisch Bulgaars rozenwater is. Daarnaast ook werelds meest verfijnd  100% zuiver, natuurlijk, biologisch bloemenwater. Het volgende product wordt aangeschreven dat dit het beste werkt voor zowel lichaam en haar het merk hiervan is: Rosa Damascena 100% Organic Rozenwater. Het product heeft een hoge concentratie aan antioxidanten, waardoor er een sterke antiaging in het rozenwater zit. Het volgende product is 100% veganistisch, hiervan hoef je maar een paar druppels in mineraalwater aan te brengen en het doet al het werk, waarvoor rozenwater goed voor is. Dit product is van het merk: Rosense.

Foto is van Charlotte May van Pexels.

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *