Romantische date ideeën nodig? Wij geven je 5 originele activiteiten die je kunt gaan doen!

Romantische date ideeën nodig? Wij geven je 5 originele activiteiten die je kunt gaan doen!

Je bent samen met je partner op de bank een film aan het kijken. Na een aantal avonden op een rij ben je er wel een beetje klaar mee en je wil wat anders gaan doen samen, maar wat? Het internet staat vol met leuke activiteiten, maar veel van deze dingen hebben jullie al gedaan. Je bent op zoek naar een originele romantische date voor jullie samen, zoals een silentdisco huren of bodypainting. Dan ben je hier aan het juiste adres, wij geven je namelijk 5 originele activiteiten de je kunt gaan doen samen met je partner!

Romantische dates

Romantische date ideeën die ook nog eens origineel zijn!

  • Lekker weer buiten? Doe een Street Art speurtocht met z’n tweeën. In bijna elke stad is er wel een te boeken. Zo zie je ook nog iets van een stad naar keuze en ben je samen actief bezig. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe lang alles duurt! Een route is vaak rond de twee uur, maar je bepaalt zelf of je ergens langer blijft staan. Misschien wil je tussendoor ergens even wat eten of drinken of ga je in een parkje samen genieten van het weer. Jullie zijn de baas over deze dag!
  • Geen zin om veel geld uit te geven om iets te gaan doen? Het internet staat vol met spannende en prikkelende vragen die je aan je partner kunt stellen. Kleed het huis gezellig aan met dekens en kaarsjes. Pak wat lekkers erbij en trek iets comfortabels aan. Zoek leuke vragen op het Internet die je graag zou willen weten van je partner en stel ze om de beurt aan elkaar. Je kunt er ook een spel van maken met alcohol. Zo krijg je een truth or dare versie. Wil je een vraag echt niet beantwoorden, dan moet er een shotje genomen worden. Het leuke aan alcohol in het spel, het kan ook nog eens leuk eindigen.
  • Wil je nou een leuk en romantische date, maar met vrienden erbij? Dat is helemaal niet raar en ook nog enorm leuk! Spreek een datum af en breng jullie vriendengroep bijeen. Willen jullie een silent disco huren en thuis feesten of gaan jullie liever uit? Kijk eens naar een karaoke avond in de buurt of misschien is er een foute muziek bingo. Natuurlijk kunnen deze dates ook gewoon met jullie twee, maar een avondje samen met jullie beste vrienden zijn de herinneringen waard!
  • Een ander origineel idee die ook erg romantisch kan zijn, is de eerste date herhalen. Het maakt niet uit hoe lang je al bij elkaar bent, de eerste date blijft een bijzonder moment. Ga niet alleen doen wat je toen deed, maar trek ook aan wat je toen aan had (als je dat nog hebt) of iets soortgelijks. Pikte je partner jouw op met de eerste date? Speek dan ook nu weer een tijd af en laat je ophalen. Ga je oude vragen nog eens na. Misschien zitten jullie in een romantisch restaurant en kun je deze vragen perfect stellen. Kijk nog eens op het internet voor leuke en nieuwe vragen of probeer elkaar weer eens opnieuw te leren kennen.
  • Meer zin in een intieme Valentijnsdag? Dan is bodypainting misschien een leuk en origineel idee. Je leert op een speciale manier elkaars lichaam tot in detail kennen. Om er een heus kunstwerk van te maken is niet het doel. Het gaat om de unieke ervaring die je als stel hebt waardoor je letterlijk dichter bij elkaar komt en elkaar versiert. Je kunt hiervoor een cursus boeken samen met vele andere koppels of je zoekt verf die niet schadelijk is voor je lichaam en doet het thuis. Wat je ook fijn vind, leer elkaar maar eens goed kennen!

Foto door Jasmine Carter en Frans van Heerden op Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *