First dates; je kunt je nu opgeven!

First dates; je kunt je nu opgeven!

Op zoek naar de liefde? Dan hebben we goed nieuws voor je. De aanmeldingen voor de populaire tv-show First Dates zijn nu geopend. Dit zou jouw kans kunnen zijn om de man van je dromen te vinden! Ben je er klaar voor? Lees dan hier alles wat je moeten weten voordat je je gaat opgeven voor First Dates!

Wat is het programma First Dates?

In het bekende programma kun je zien hoe vrijgezelle deelnemers aan elkaar gekoppeld worden en hun eerste date hebben in het speciale ‘First Dates-restaurant’. Het tweetal ontmoet elkaar aan de bar bij barman en hunk Victor. Na een praatje gaat de date verder in het restaurant waar zij elkaar uitgebreid kunnen leren kennen. Vanuit huis kunnen wij hun bespioneren met behulp van camera’s en microfoons. Een het einde van de avond wordt het ‘koppel’ geïnterviewd over de date en komt er hopelijk een vervolg date!

Hoe kun je jezelf opgeven voor First Dates?

Dat klinkt toch ontzettend leuk? Jij wilt ook wel meedoen, dat snappen wij. Gelukkig kun je je nu gemakkelijk aanmelden voor het programma First Dates via de website van BNNVARA. Je moet hier een gedetailleerd formulier invullen over jezelf en je ideale partner. Denk hierbij aan simpele vragen zoals je opleiding, beroep en hobby’s. Hiernaast dien je ook verder in detail te treden over waarom je vrijgezel bent, wat je datingervaring is en wat je belangrijk vindt in een relatie.

Het vragenformulier over zowel jezelf als je ideale partner is zeer uitgebreid, maar zo is de kans juist alleen maar groter dat je aan jouw droomman wordt gekoppeld! Je kan hem beschrijven qua innerlijk en uiterlijk, leeftijdscategorie en je kunt zelfs je afknappers vermelden, handig!

Zijn er nog criteria voor het aanmelden voor First Dates?

Als eerste moet je 18 jaar of ouder zijn als je je wilt opgeven voor First Dates en – natuurlijk – vrijgezel. Daarnaast moet je je comfortabel genoeg voelen om persoonlijke vragen te beantwoorden als je seksuele geaardheid, kinderwens en een bijgevoegde foto. Vanzelfsprekend is het verder belangrijk dat je beschikbaar bent tijdens de opnames, naar Amsterdam wilt komen en het geen probleem vindt om gefilmd te worden tijdens de date! Echt alles wordt namelijk gefilmd – van de eerste indrukken, via alle ongemakkelijke, hartverwarmende en grappige momenten, tot het einde van de date en de discussie of er al een tweede date op de planning staat.

Zien we je binnenkort op tv?

Afbeelding komt van RTL Boulevard

Reactie plaatsen

1 Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *