Ondergoed frustraties: hoe los je deze op?

Ondergoed frustraties: hoe los je deze op?

Iedereen kent ze waarschijnlijk wel, de frustraties over ondergoed. Kruipt je ondergoed niet op, dan schijnt het wel door of geeft het op verschillende plekken irritaties. Toch zijn deze frustraties onnodig, want er bestaat zeker fijn en goed passend ondergoed, voor iedereen. Vaak weten we simpelweg gewoon niet wat hiervoor de oplossing is. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd!

Zichtbare naden, het kan toch ook anders

Stel je voor, je hebt net je nieuwe favoriete jurkje, broek of legging aan. En dan kijk je in de spiegel en zie je die lelijke naden die zichtbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat we ons toch minder prettig voelen in onze kleding. De hele dag kunnen we hiermee bezig zijn. Gelukkig kan dit anders. Een gewone onderbroek heeft vaak zeer zichtbare dikke naden. Hier is op zich niks mis mee, maar als je wat strakkere kleding aan hebt, wil je dit niet zien. Hier is een oplossing voor bedacht, naadloos ondergoed dames. Deze zijn in alle varianten verkrijgbaar, thongs, slips, boxershorts en ook in strings. Zichtbare naden onder je kleding zijn hierdoor verleden tijd!

Zwetend en klam ondergoed

Op een warme zomerdag, zelfs midden in de winter, of tijdens het sporten. We hebben het vast allemaal weleens meegemaakt: klam ondergoed vanwege het zweten. Er is niets vervelender dan dat. Hoe kan dit nu, en hoe kun je dit voorkomen? Belangrijk is dat je naar het materiaal kijkt waar je ondergoed van gemaakt is. Zwetend ondergoed wordt veroorzaakt door de stof die niet goed ademt. Dit is vooral het geval bij synthetische stoffen, maar geldt ook voor katoen. Vermijd deze stoffen daarom, en kies liever voor ondergoed dat gemaakt is van bamboe, modal of lyocell. Een extra voordeel hiervan is dat deze stoffen aanzienlijk beter zijn voor de hele boel ‘down under’.

Een (te) strakke BH

Iedere vrouw zal dit gevoel wel herkennen. Er is niets fijner dan na een lange dag je bh te hebben aangehad om deze uit te doen na het werk. Vaak zien we overal striemen en strepen van een bh die vaak te strak zit. En dan nog niet te spreken over de beugel die begint te irriteren net onder onze borsten. Hoe komt het toch dat veel vrouwen deze irritaties ervaren? Je ziet heel vaak dat vrouwen niet de juiste maat bh dragen, waardoor ze inderdaad gaan knellen en irriteren. Je kunt dit heel eenvoudig oplossen door te zorgen dat je goed weet wat je bh-maat is. Dit kun je in veel lingeriezaken heel eenvoudig laten opmeten. In sommige gevallen vinden vrouwen het ook prettiger om een bh zonder beugel te dragen. Deze hebben ook een mooie pasvorm en zijn er in diverse varianten te krijgen. Heb jij ook last van deze onderbroek frustraties? Volg dan de bovenstaande tips en geniet van een frustratievrije bh!

Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *