Nieuw op Netflix: binge-worthy nieuwe releases in april!

Nieuw op Netflix: binge-worthy nieuwe releases in april!

Hi Netflix-fans! Nog één nachtje slapen en dan is het alweer april. Hoogste tijd dus om naar de nieuwste releases op onze favoriete streamingdienst te kijken! April 2023 brengt ons een heleboel spannende, nieuwe titels en wij hebben de beste voor jou op een rijtje gezet. Dus plof de bank op, pak je popcorn en maak je klaar om te bingen!

Maar eerst even terugblikken: het beste van maart

Alle YOU-fans konden hun geluk niet op in maart, want het gloednieuwe seizoen kwam uit! Een seizoen waarin Joe opnieuw begint in Londen en probeert het donkere verleden achter zich te laten. Nu is de grote vraag: gaat hij niet weer terugvallen in oude patronen?

Een andere serie die deze maand veel kijkers trok is “MH370: The Plane That Disappeared”. Een documentaireserie over het waargebeurde verhaal van de vlucht MH370 naar Bejing, die in 2014 spoorloos verdween. Een vlucht die compleet van de radar verdween; jaren later nog steeds een mysterie. In de 3 afleveringen op Netflix zie je hoe luchtvaartdeskundigen en journalisten de verdwijning van de vlucht onderzoeken.

Ook nieuw op Netflix in maart is The Magician’s Elephant, een film die in een heel ander genre valt. Een vastberaden jongen is op zoek naar zijn vermiste zusje en accepteert de uitdaging om 3 onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant. Lukt het de jongen om de taken uit te voeren en zijn zusje te vinden? Maak je klaar voor deze echte kinder- en familiefilm!

Zin in spanning én humor? Kies dan voor het nieuwste deel van de populaire Netflix-film “Murder Mystery 2” die in maart is uitgekomen. Vier jaar na het oplossen van hun eerste moordmysterie, staat de rechercheurs een nieuwe uitdaging te wachten. Een bruiloft, ontvoering en losgeld: het belooft een spannende rit te worden met uiteraard genoeg humor!

De allernieuwste releases: nieuw Netflix April 2023!

Het is bijna april en dat betekent nieuw kijkvoer op Netflix! Lees hieronder over de tofste, nieuwe releases in april. Met welke film of serie ga jij starten?!


Nieuw op Netflix in april – series

De maand april start goed, want op 2 april komt de Netflix Original War Sailor online. Deze Noorse dramaserie speelt zich af net na het begin van de Tweede Wereldoorlog. Een ander drama kun je slechts een dag later volgen, in het nieuwe – en laatste – seizoen van de documentaireserie Surviving R. Kelly. Kom erachter hoe het federale proces van R. Kelly verloopt.

Op 13 april komt de nieuwe miniserie Obsession online. Zoals de naam al doet vermoeden gaat deze serie over een erotische obsessie die levens voorgoed dreigt te veranderen. En dan Pálpito: een zenuwslopende serie die gaat over orgaanhandel. Het eerste seizoen was al onwijs spannend en op 19 april komt dan ein-de-lijk seizoen 2 uit! Ook de fans van Firefly Lane kunnen vanaf 27 april weer genieten voor de buis. Benieuwd wat er in het allerlaatste hoofdstuk te gebeuren staat?!

Nieuw op Netflix in april  – films

Op 7 april komt de Netflix Original Chupa online, een film voor het hele gezin! Deze fantasiefilm gaat over een jonge tiener die het avontuur van zijn leven begint met een mythisch wezen, genaamd Chupa.

Zin in een goede comedy? Vanaf 14 april kun je kijken naar Fuga de Reinas: vier vrouwen die eindelijk de reis maken die ze al sinds de middelbare school hadden gepland. Helaas weten ze niet wat er hen onderweg allemaal te wachten staat.

Vanaf 21 april kun je genieten van de Netflix Original One More Time. Een Zweedse romantische komedie over Amelia en haar noodlottige wens. Op haar 40e verjaardag wenst ze om in 2002 weer 18 jaar te worden. Dat wil ze namelijk nog wel een keer meemaken. Helaas krijgt ze al snel spijt als ze deze specifieke dag keer op keer moet herbeleven.

Op 27 april komt A Tourist’s Guide to Love uit: een echte romantische komedie. Een reisleider besluit na een relatiebreuk op avontuur te gaan. Ze gaat undercover in Vietnam om meer te weten te komen over de toeristenindustrie. Maak je klaar voor een portie avontuur en romantiek met haar Vietnamese gids!

Met deze nieuwe releases zul jij je niet gaan vervelen de komende maand! Geniet van jouw favoriete film of serie. Zin in een horror-avondje? Doe dan inspiratie op met onze blog over de engste films op Netflix.

Afbeelding afkomstig van: freestocks via Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *