Must see! Deze Netflix series vrouwen moet je gezien hebben

Must see! Deze Netflix series vrouwen moet je gezien hebben

Voor liefhebbers van dramaseries, romantiek en ontroerende momenten, is Netflix een ware goudmijn aan vrouwenseries. Het aanbod op Netflix is zó groot, dat je wellicht niet weet waar je moet beginnen. Geen nood! We hebben een selectie gemaakt van de leukste Netflix series vrouwen. 7 aanraders op een rij. Dit maakt de keuze voor jou een stuk gemakkelijker. Dus pak de popcorn uit de kast en bingewatchen maar!

Tip 1: Sweet Magnolia’s

Sweet magnolias netflix

Sweet Magnolia’s is een echte feelgood serie. 3 seizoenen lang draait het om de hechte vriendschap tussen de vriendinnen: Maddy, Dana Sue en Helen. Tijdens hun Margarita avonden helpen ze elkaar de balans te vinden tussen relaties, familie en carrières.

Just in: het nieuwe seizoen staat online!

Genre: Romantische dramaserie

Tip 2: Ginny & Georgia

Ginny & Georgia Netflix

Deze serie draait om de vrijgevochten Georgia en haar kinderen Ginny en Austin. Het jonge gezin verhuist om een frisse start te maken. In de hoop hun verleden te ontvluchten komen ze voor vele uitdagingen te staan.

Netflix heeft het bevestigd: seizoen 3 staat naar verwachting begin 2024 online.

Genre: Romantische dramaserie

Tip 3: Virgin River

Virgin River Netflix

Mel, een verpleegster uit LA, wil graag een nieuwe start maken in haar leven. Hiervoor verhuist ze naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië.

Het aftellen kan beginnen: Deel 1 van seizoen 5 is vanaf 7 september 2023 te zien.

Genre: romantische dramaserie, medische tv-programma

Tip 4: Firefly Lane

Firefly Lane Netflix

Firefly Lane is een ontroerend en meeslepend verhaal over de hartsvriendinnen Tully en Kate. Ze kennen elkaar al sinds hun tienerjaren en steunen elkaar door dik en dun. Ze laten niets en niemand tussen hen komen.

Genre: romantische dramaserie

Tip 5: Knokke Off

Knokke Off Netflix

Liefde, lust & leugens. Achter de muren van de statige woningen in Knokke schuilt een web van schandalen die levens in een oogwenk kunnen verwoesten. Een intieme en spannende serie.

Genre: romantische dramaserie

Tip 6: Emily in Paris

Emily in Paris Netflix

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur. In Frankrijk probeert ze haar werk, vrienden en de liefde te combineren.

Netflix heeft het bevestigd: er komt een nieuw seizoen!

Genre: romantische dramaserie, comedy

Tip 7: Skruk

Skurk Netflix

Deze dramaserie gaat over een dronken vruchtbaarheidsarts die zichzelf insemineert met het sperma van haar ex. Ze probeert haar zwangerschap uit te leggen en zo haar verloren liefde terug te winnen.

Genre: medische tv-programma, drama, comedy

Alle must see Netflix series vrouwen al gezien? Bekijk dan onze andere aanraders: Nieuw op Netflix: binge-worthy nieuwe releases in april!

Afbeeldingen afkomstig van Netflix en Jeshoot op Unsplash.

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *