Maak je klaar voor Ex on the Beach: Double Dutch 2023!

Maak je klaar voor Ex on the Beach: Double Dutch 2023!

Dat we in Nederland van reality-tv in combinatie met liefde houden is geen verassing. First Dates, Lang Leve de Liefde, Love Island, Temptation Island, Married at First Sight, De Bachelor(ette) en natuurlijk Ex on the Beach: Double Dutch om er zo maar een paar te noemen. Alhoewel, het bij de een net iets meer om de liefde gaat dan bij de ander, zijn ze allemaal stuk voor stuk echte guilty pleasures. En vooral bij de laatste van het rijtje valt je mond vaak open van verbazing en is er lekker veel juice. Maar wanneer mag de Tablet of Terror weer zijn werk gaan doen en welke Ex is Next? Wij vertellen je hieronder alles wat weten over MTV Ex on the Beach: Double Dutch 2023!

Wanneer begint het nieuwe seizoen?

De tablet of terror, de aankomst van de exen en de toch altijd oh zo fantastische oneliners. We love it! Wij kunnen daarom elk jaar ook weer niet wachten op een nieuw seizoen vol knappe singles, drama en op zijn tijd een beetje romantiek. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want vanaf 14 mei is het weer genieten geblazen met het alweer negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De afleveringen zullen wekelijks te zien zijn om 22:00 bij MTV en vanaf 16 mei ook op Videoland.

Tot dan zijn er gelukkig nog genoeg andere realityprogramma’s om je mee te vermaken. Zo is de Bachelorette bijna afgelopen, maar is Temptation Island: Love or Leave alweer begonnen. En ook na Ex on the Beach, hoeven we niet in een zwart gat te vallen, want we kunnen waarschijnlijk vanaf half juli weer smullen van een nieuw seizoen van Love Island 2023 Nederland & België!

Dit is de cast van Ex on the Beach: Double Dutch 2023

Naast de releasedatum zijn nu ook de kanditaten bekend gemaakt. En dat belooft wat als we de juicekanalen moeten geloven. We stellen ze je graag aan je voor.

Marc-Junior (20)

cast van ex on the beach: double dutch
©MTV

Dit Vlaamse blije ei is een echte grappenmaker en is zeker niet bang mom zijn mond open te trekken. Naast grapjes uithalen, houdt hij vooral van vrouwen. Je zult hem daarom ook altijd goed gekleed en met nette naar achter gekamde haren zien. Relaties? “Ik ben niet van de relaties. Ik hou veel te veel van vrouwen.” Of de vrouwen ook van hem gaan houden, zullen we zien.

Janey (20)

mtv ex on the beach double dutch
©MTV

Als een echt feestbeest toebehoort, is Janey vanaf donderdagavond tot maandagochtend in de stad te vinden. En daar trekt ze dan ook zeker de aandacht van de mannen, soms vervelend, maar stiekem geniet ze hier toch best wel van. Ze is daarom ook zeker niet bang om op mannen af te stappen voor een praatje. Een nadeel is haar jaloezie. “Ik ben jaloers. Als ik bezig ben met een jongen en een meid probeert iets bij hem, dan denk ik: hij is van mij, waarom praat je tegen hem?!” Niet heel handig bij Ex on the Beach, dus dat wordt waarschijnlijk drama.

Joey (25)

ex on the beach double dutch
©MTV

Deze Eindhovenaar is een echte zelfverzekerde vrouwenverslinder. “Ik heb met zo’n 10 meiden gezellig app contact. Als ik niks te doen heb en ik verveel mij, dan is er altijd wel iemand waar ik naartoe kan.” Hij komt dan ook zeker voor lust naar Ex on the Beach, maar sluit de liefde niet uit.

Zo heeft Joey ook twee verschillende kanten; doordeweeks een nette werkende jongen, maar in het weekend een echte player die van feesten houdt. Hiernaast, doet hij aan kickboksen, voetbal en fitness want hij vindt het belangrijk om er fit uit te zien. Of hij de liefde gaat vinden of meer meiden voor gezellig app contact, we gaan het zien.

Michelle (20)

cast van ex on the beach: double dutch
©MTV

Deze temperamentvolle dame is zeker niet op haar mondje gevallen. Ze heeft ook een lieve kant, maar moet je haar niet tegen je krijgen, als je haar iets hebt aangedaan dan zal ze je zeker terug pakken. Michelle is namelijk erg jaloers wanneer het op mannen aankomt. Een verkeerde blik kan de bom al laten ontploffen. “Ik ben superlief, maar je moet mij niet testen. Als een wijf wil vechten om een jongen dan neuk ik die jongen gewoon voor haar neus.” Ze ziet zichzelf met het uitgaan als de gangmaker van de groep. Wordt ze dat in deze groep ook?  

Jonna (28)

mtv ex on the beach double dutch
©MTV

“Ik ben nu zo’n anderhalf jaar vrijgezel. Wel lange relaties gehad, maar ik heb me ook best vaak misdragen met vreemdgaan.” Jon, ook wel bekend als MC Jonna, is een gezellig jongen uit Den Dolder, die zichzelf omschrijft als loyaal, spontaan en hardwerkend. De laatste vijf jaar heeft hij namelijk hard gewerkt aan zijn carrière als MC. Daarentegen mag er nog wel flink getimmerd worden aan zijn liefdesleven. Die bestaat namelijk vooral uit contact met zoveel mogelijk verschillende dames en doordat hij niet altijd even eerlijk is over zijn intenties leidt dit vaak tot drama. Of hij nu wel eerlijk gaat zijn, dat gaat blijken.

Giorgina (20)

ex on the beach double dutch
©MTV

Na zich lang te hebben verstopt door onzekerheid, is Giorgina nu toch echt hier. Door het laten groeien van haar haren en de opgespoten lippen voelt ze zich nu niet alleen een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw. Met haar eigen omschrijving als gek, psycho, sletterig, agressief, sexy, pittig en dominant en de uitspraak: “Waar drama is, ben ik.” Lijkt ze ons de perfecte kandidaat.

Dylan (22)

cast van ex on the beach: double dutch
©MTV

Na onlangs gestopt te zijn als actief militair, is het plan van deze kletskous om na deelname langdurig te gaan reizen. Dylan houdt van feesten, uitgaan en fitness, maar die eerste twee staan op het moment op een lager pitje. Zo wil hij zich focussen op een gezonde levensstijl. Het gaat bij hem namelijk altijd tot in het extreme: 100% gezond leven of 100% feesten. We zijn benieuwd of hij ook tot het extreme zal gaan in dit nieuwe seizoen.

Ellen (19)

mtv ex on the beach double dutch
©MTV

Omschreven door haar vrienden als een ‘Duracell konijntje’, iemand die straight forward is en er volledig voor gaat wanneer ze iets wil en impulsief, dat is de jongste deelneemster van dit seizoen. “Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben.” Hierdoor denken mensen vaak dat ze onschuldig is, maar niet is minder waar. Nou dat wordt smullen.

Afbeeldingen afkomstig van: MTV

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *