Love Island 2023 Nederland & België: dit is wat we weten!

Love Island 2023 Nederland & België: dit is wat we weten!

Zet vijf vrouwen en vijf mannen op zoek naar de liefde bij elkaar in een afgelegen villa op Gran Ganaria en je krijgt een perfect omgeving om die hartjes maar eens sneller te laten kloppen. En al mag het er een stuk rustiger aan toe gaan dan bij Ex on the Beach. Er is zeker geen gebrek aan sensatie. Zo bleek maar weer uit de reünie van het afgelopen seizoen. Daarover straks meer. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Daarom praten we je alvast bij over alles wat we tot nu toe weten. En een antwoord op de belangrijkste vraag: wanneer begint Love Island 2023 Nederland & België?

Vlinders in de buik voor deze Love Island Nederland koppels!

Zit je in het kleine groepje die de reünie nog niet gezien heeft? SPOILER ALERT!  Speciaal voor Valentijnsdag zouden de deelnemers nog één keer bij elkaar komen. En 10 februari was het dan zover, de reünie van het derde seizoen van Love Island. Waar er zowel ruimte was voor drama als liefde.

Zullen we beginnen met het goede nieuws? Love is in the air, want maar liefst 3 koppels zijn ook hier in het koude kikkerlandje nog lekker samen. Zo zijn Fé en Lennart, die in het seizoen hun relatie al officieel maakten, niet geheel verassend nog bij elkaar. Ook Jules en Amandine maakten bekend dat ze al een paar maanden een relatie hebben.

Tenslotte zijn Lio en Marvin, die na een bepaald nieuwtje eigenlijk de winnaars hadden moeten zijn, vlak nadertijd ook een echt koppel geworden. En dat nieuwtje? De twee lovebirds zijn in verwachting van de eerste, echte Love Island-baby!

Grow some balls

love island 2023 nederland

Het gaat natuurlijk niet allemaal over rozen en maneschijn, want zowel Imen en Nathan, Sunita en Mert en het winnende koppel Cas en Jotti zijn niet meer bij elkaar. En vooral bij dit laatste koppel is toch redelijk wat gebeurt. Dat ze niet meer bij elkaar waren en dat dit te maken had met Cas die contact zocht met anderen, dat wisten de juicekanalen ons al te vertellen. Dat belooft wat.

Tijdens de reünie neemt Jotti, Cas even apart om erover te praten. “Je mag het weten: ik wou eigenlijk eerst helemaal niet komen, omdat ik geen zin heb om te huilen. Maar je hebt me wel enorm gekwetst en dat heeft mij echt enorm onzeker gemaakt als persoon. Ik snap gewoon echt niet dat je dat kan doen tegenover iemand waar je van houdt.’’

Dat het ‘’enorm dom en stom’ en ‘’niet goed te praten is’’ daar is het mij eens, maar volgens Cas had het er ook zeker mee te maken dat het niet meer lekker liep tussen hun twee.  “Je hebt een relatie met zijn tweeën en iets komt ergens vandaan. Het is heel makkelijk om iets op iemand af te schuiven. Nu onze relatie stuk is gegaan en wij niet meer samen zijn ga ik voor mijzelf dingen beseffen en jij ook. Ik denk dat je tegen me liegt als je kan zeggen dat onze relatie goed ging in de laatste maand.”

Geen excuus, vindt Jotti. “Ik heb jou gebeld nadat alle juice uitkwam, ik heb jou een kans gegeven om eerlijk te zijn. Het was geen bericht om samen te gaan puzzelen. Had dan gewoon de ballen om mij te dumpen. Ik wilde dat het stopte, jij vroeg mij om nog een kans en toen zijn die berichtjes verstuurd. Ik zou willen dat je gewoon één keer eerlijk was.” Dat hij de ballen niet had, daar is Cas het wel mee eens. Het gesprek werd uiteindelijk net zo duidelijk afgesloten als dat het begon. “Ik haat jou niet. Maar ik hoef je ook niet meer in mijn leven te hebben.”

Wanneer begint Love Island 2023 Nederland & België?

Na zo’n reünie, zit jij toch ook met smacht te wachten op een nieuw seizoen vol heerlijke voorstelrondjes met fantastische oneliners, sixpacks, juice en hopelijk vooral veel liefde! Helaas moeten we allemaal nog even geduld hebben, want het vierde seizoen zal namelijk pas vanaf de zomer te zien zijn. Een precieze datum hebben we helaas niet, maar als we het vorige seizoen aanhouden, kunnen we half juli weer smullen.

Geef je op en vind de liefde!

Was je liefdeshoroscoop 2022 niet echt fantastich? Wil je Fé & Lennart, Gianny & Eilish, Jules & Amandine en Lio & Marvin achternagaan en je forever love vinden? Dan is dit je kans! Voor Love Island 2023 Nederland & België zijn de makers namelijk nog op zoek naar Islanders. Zie je het wel zitten om in een villa andere singles tijdens opdrachten en dates te leren kennen? Meld je dan hier aan! En misschien zien we jou dan wel terug in het nieuwe seizoen van Love Island Nederland & België.

Afbeeldingen afkomstig van: Artiom Vallat en Andrea Davis op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *