Linda de Mol zit in de put en dit is waarom…

Linda de Mol zit in de put en dit is waarom…

Linda de mol is geschrokken van de toestanden die boven water zijn gekomen. Vooral omdat hij bij haar erg dichtbij kwam aangezien haar ex-vriend Jeroen Rietbergen hier mee te maken had. Linda had sinds 2007 een relatie met Jeroen Rietbergen. De relatie was voorheen al een knipperlicht relatie vanwege het grensoverschrijdende gedrag dat nu weer in het nieuws is.

Het programma: The Voice of Holland

Onlangs is het bekend dat het programma ‘The Voice of Holland’ is stopgezet wegens seksueel overschrijdend gedrag. Hierin gaf de ex-vriend van Linda al aan, in het verleden relaties te hebben gehad met deelnemers.

Verder onderzoekprogramma: Boos

Door het programma BOOS wordt er volop onderzoek gedaan, ook naar de aangifte wegens verkrachting door een oud deelnemer gericht aan Ali B. Zijn collega Anouk maakte kenbaar niet meer terug te keren naar het programma.

Linda haar ex-vriend

Kennelijk was de ex-vriend van Linda de Mol zich niet bewust van de machtspositie die hij had en zag hij de relaties als gelijkwaardig. Na een breuk met Linda zag hij in dat dit niet juist is en wilt hij nu dit weer volop in het nieuws is, de oud deelnemers nogmaals excuseren voor het gedrag dat hij had vertoond des tijds.

De reden van Linda de Mol haar verdriet

Maar liefst negentien vrouwen die zich hadden gemeld bij BOOS met een vervelende ervaring met Jeroen Rietbergen. Dit is voor Linda de Mol heel ernstig en hierdoor heeft zij haar werk ook tijdelijk stilgezet. Helaas kan zij moeilijk haar mening en uitspraken doen want dan wordt er ook gelijk al commentaar op Linda gegeven terwijl zij hier in principe buiten staat.

Door die ervaringen van Linda heeft zij ervoor gekozen om hier ook niet meer aan mee te werken. Ze had een oproep gedaan op haar eigen pagina met dat als de vrouwen met Linda erover willen spreken, dat zij welkom zijn. Verder is haar relatie met Jeroen op alle vlaktes verbroken. Linda wil haar en haar gezin tijd geven om te gaan met het verlies. Dit is uiteraard niet alleen voor Linda van toepassingen maar ook haar gezin!

Linda de Mol is er klaar mee

Linda heeft gewoon geïncasseerd dat het verhaal dat ze doet, het toch volgens experts niet goed is of niet voldoende of niet juist. Hierdoor heeft Linda hier geen trek in om dit soort kritiek ook nog eens extra op haar nek te halen, naast alle andere dingen die er nu spelen.

Bedankjes aan Linda de Mol

Zij wil wel de mensen bedanken die kaarten hebben gestuurd, dit helpt Linda om met het verdriet om te gaan. Een hart onder de riem is wat Linda nu nodig heeft. Zelfs haar collega’s stuurde haar een doos vol liefde. Zij krijgt regelmatig bezoek van vrienden, familie en collega’s die haar eten brengen en om haar te troosten. Ze gaf aan dat zij geen vazen meer heeft voor al die bloemen.

De draad oppakken

Linda beloofd eerlijk en transparant alles te vertellen hoe het is gegaan, nadat zij zichzelf mentale rust heeft gegeven. Dit doet ze dan ook alleen op het enige platform dat ze vertrouwt en dat is die van haar zelf. Haar kaarten die haar helpen geven allemaal aan dat zij dit kan en dat zij een sterke vrouw is. Linda was hier open over en ze gaf al aan dat zij zich momenteel helemaal niet zo voelt.

Dat nog wel op haar leeftijd

Wij snappen dat alles momenteel te veel voor Linda is. De breuk van haar relatie, terwijl zij ervan overtuigd was dat de relatie zo sterk is dat het wel stand zou houden. Daarnaast ook nog eens via de media wordt beschuldigd van deze situatie. Dat ging Linda te ver en wilde ze acuut even rust en haar werk naast zich neerleggen. Zodat zij zich kan focussen op haar gezin en het verlies van een gezinslid in Linda haar ogen.

Niets is wat het lijkt

Dan denk je gelukkig te zijn en alles voor elkaar te hebben, een leuke carrière, een mooi huis, leuk gezin met een leuke man en plots weg. Dat dan nog wel op Linda haar leeftijd. Wie zit daar nou op te wachten? Niemand. Ben jij nog niet op de hoogte wat Linda haar leeftijd precies is? Lees dan gauw verder over leeftijd Linda de Mol.

Wij wensen Linda en haar gezin alvast heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ook voor alle vrouwen die geraakt zijn met deze situatie.

Foto van Brett Sayles van Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *