Leuke mondkapjes die je nooit meer van je gezicht wilt halen!

Leuke mondkapjes die je nooit meer van je gezicht wilt halen!

We moeten ze dragen, dus we kunnen net zo goed een paar mooie pakken.

Het lijkt erop dat we een tijdje stoffen mondkapjes zullen dragen, wat des te meer reden is om er eentje te vinden die je leuk vindt. We laten de medische mondkapjes staan voor de gezondheidswerkers. Dit laat stof en wegwerpmaskers over voor ons. Maar geef toe, je kiest liever voor een duurzaam mondkapje, dan dat je als tandarts over straat gaat, toch!?

Het is belangrijk om te zorgen dat het model goed aansluit op je gezicht, je het wast na elk gebruik en verwijdert zonder je ogen, neus en mond aan te raken. Oh, en was je handen (uiteraard) als het eenmaal van je mooie gezicht af is.

Oké, laten we deze leuke en duurzame mondkapjes toevoegen aan de winkelwagen!

Scotch & Soda

Het Amsterdamse merk Scotch & Soda heeft een toffe collectie van herbruikbare mondkapjes uitgebracht. Ze zijn voorzien met een simpel, maar hip printje. Ze zijn dus zowel rustig als fashionable. Scotch & Soda heeft aandacht voor dierenwelzijn en het milieu. Hiernaast gaat twintig project van de opbrengst naar The Hunger Project. Hier wil je toch shoppen!? Ze gaan voor €9,95 over de (digitale) toonbank en hebben momenteel 50% sale!

Armedangels

De mondkapjes van Armedangels zijn gemaakt van een duurzame materialenmix. Met een minimalistisch design en ademende stof is het een comfortabel én leuk masker om te dragen. De maskers hebben positieve boodschappen zoals ‘I warmly smile under this mask’ of ‘protect each other’. Je shopt deze uitwasbare mondkapjes voor 10 euro per stuk en 20% van je aankoop gaat naar Artsen Zonder Grenzen.

Isko Vital

De fashion mondkapjes van dit merk bieden iets meer bescherming door het filter die erin verwerkt zit én de afwerking van de stof. Hierdoor zijn ze beperkt wasbaar (15 keer). De duurzame mondkapjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en verschillende kleuren en prints. Er zit dus altijd iets tussen naar jouw wensen! Je kunt ze al shoppen voor slechts €3,49 per stuk (€17,45 per 5 stuks).

Anna in Bhutan

De mondkapjes met luxe uitstaling van dit merk zijn gemaakt van 100% zijde. Deze stof is handig voor mensen met een kwetsbare huid. Hij geeft namelijk de minste wrijving. Heb jij dus last van je huid sinds het dragen van een mondkapje? Shop dan snel deze leuke mondkapjes! De gezichtsmaskers gaan voor 19.99 en voor elk masker dat je koopt geven ze $1 aan het onderzoek voor het COVID-19-vaccin.

Makers Unite

Vluchtelingen, migranten en asielzoekers die werken bij Makers Unite maken deze toffe, wasbare mondkapjes in samenwerking met Blyde. Deze mondmaskers worden gemaakt van reststoffen van het duurzame denimmerk Kings of Indigo. Aan de mondkapjes, voor €10,79 te bestellen via positivefootprint@blyde.nl, wordt geen geld verdiend. Ook hier staan hele leuke teksten op zoals ‘creating a positive footprint worldwide’ en ‘Put your money where your mouth is’.

Nu dat je wat leuke, duurzame mondkapjes hebt gekocht, wil je vast weten hoe je je telefoon kunt ontgrendelen terwijl je hem draagt! Lees het hier: Face ID mondkapje.

Afbeelding komt van Zach Vessels op Unsplash

Reactie plaatsen

1 Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *