Hoe kan Linda de Mol alle ballen hooghouden op haar leeftijd?

Hoe kan Linda de Mol alle ballen hooghouden op haar leeftijd?

Linda de Mol is 57 jaar en kan het allemaal: Acteren, presenteren, ondernemen en tijd vrijmaken voor familie en vrienden. Hoe oud Linda de Mol ook is, haar leeftijd speelt hier geen rol in. Ondanks Linda de Mol haar leeftijd, schiet ook zij wel eens in de stress, dat zij er bijna misselijk van wordt. Hoe doet Linda dit? Dat vroegen wij ons ook af en daarom hebben wij het antwoord voor je opgezocht.

Linda de Mol en haar carrière

Momenteel is de film Alles op Tafel te zien in de bioscoop, waar Linda een van de hoofdrolspelers is.In het artikel van RTL gaf zij aan wat haar grootste angst is. Haar angst is voornamelijk ziek worden, dit hield haar voorheen niet bezig maar nu wel. Dit komt doordat Linda de Mol haar beiden ouders snel verloor. Zij gaf aan dat wanneer ze het druk had, slecht at en ook snel haar nodige uren slaap oversloeg. Nu doet zij dat wel anders.

Sportieve, gezonde en gelukkige Linda de Mol

Tegenwoordig is Linda de Mol hier bewuster mee bezig. Twee keer per week sporten staat boven op het prioriteitenlijstje. Hoe oud Linda de Mol ook wordt in de toekomst, haar streven is om dit vast te houden en om gezond en fit oud te worden. Hierbij heeft zij namelijk twee voorbeelden die dicht bij haar staan namelijk haar ouders. Haar vader kreeg kanker en haar moeder kreeg Alzheimer. Dit was een lastige situatie voor Linda omdat haar ouders elkaar niet lang en goed konden steunen. Linda schrok hoe snel haar ouders achteruitgingen en wil dat op haar leeftijd, zoveel mogelijk uit stellen. Linda gaf wel aan dat je het helaas niet zelf in de hand hebt.

Linda is nog druk bezig met carrière maken op haar leeftijd

Hoe oud Linda ook is, zij krijgt nogsteeds mooie kansen met betrekking tot haar carrière en mag dus ook meespelen in de gloednieuwe film: Alles op Tafel. De film gaat over een groep vrienden die tijdens het avondeten elkaar uitdagen om ieder zijn eigen telefoon op tafel te leggen, om zo aan te tonen dat niemand voor elkaar geheimen heeft. Echter blijkt dit al snel geen goed idee te zijn.

Hoe begon haar carrière?

Hoe is Linda de Mol begonnen met haar carrière? Momenteel speelt zij in series, film en is zij presentatrice. Daarnaast heeft Linda een eigen B.V. en haar eigen tijdschrift.  Linda heeft hier zelf hard voor gewerkt. Vroeger toen Linda klein was deed zij mee aan het kinderkoor AVRO’s. Daarna begon zij te presenteren op 12-jarige leeftijd ‘Wat je zegt ben je zelf.’ In haar jeugd was Linda begonnen aan haar studie rechten en is uiteindelijk gestopt om zich te focussen op haar televisie carrière.

Hard werken, succes en nog eens hard werken

Linda maakte veel overuren op de Nederlandse tv en presenteert ze vol enthousiasme bij radiostation Cable One. Zij ging aan de slag bij haar broer de Showbizzquiz van de TROS, als assistente van Ron Brandsteder. Haar echte doorbraak was Love Letters (programma) in 1990. Dit was een groot succes en dit werd aan Duitsland doorverkocht. Hiervoor ging ze ook naar de Oosters buten om mee te werken aan Soundmix Show en Der Millionen Deal als presentatrice. Naast presenteren wilde Linda de Mol meer op haar leeftijd en begon zij in 1999 mee te doen in de film Spangen. Aangezien er niet veel aanbod was op het gebied van actrice, had zij haar eigen film ontworpen waar zij uiteindelijk de hoofd actrice in is namelijk: Ellis in Glamourland (2004).in 2005 stapte zij over naar de tv-zender van haar broer John: Talpa. Ook bedacht Linda de serie Gooische Vrouwen en mocht daar uiteindelijk ook een van de hoofdrollen zijn.

Wist je dat Linda haar eigen festival heeft?

Het bleef niet alleen bij acteren en presenteren, al gauw werd haar eigen tijdschrift ontworpen. Voorheen werd hier commentaar opgegeven, gezien de opkomst van internet, alsnog is dit het bestverkochte tijdschrift op de Libelle na. Wanneer je denkt dat het allemaal we niet spetterender kan, jawel: Linda heeft haar eigen merk gebouwd. De bladen: LINDA. Mode, LINDA.meiden, LINDA. Wonen,  LINDA. Man en L ’Homo. Het blijft niet bij alleen haar merk maar heeft zij ook haar eigen festival namelijk: LINDA. Festival, dit heeft inmiddels twee keer plaatsgevonden. Dit alles op de leeftijd van Linda. Als kers op de taart heeft Linda.nl maar liefst 3,5 miljoen bezoekers  per maand. Hard werken loont, Quote schat Linda haar vermogen op 34 miljoen. Dit komt in de buurt van de rijkste vrouwen van Nederland. Dat heeft Linda mooi voor elkaar!

Afbeelding komt van: Anne Buis op Linda.nl

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *