Een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Het vrijgezellenfeest. Een feest waar de meeste mensen bijna net zo naar uit kijken als de bruiloft zelf. En dan wil je er natuurlijk wel een onvergetelijke dag van maken, maar hoe? Er zijn zoveel ideeën voor een vrijgezellenfeest met vrouwen en wat dacht je van al die gave opdrachten. Er is bijna geen keuze te maken! Ben je aangewezen om binnenkort een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan helpen we je graag een handje met een lijstje, met naar onze mening, vol leuke activiteiten.

Een lekker crea-bea vrijgezellenfeest met deze ideeën!

opdrachten vrijgezellenfeest

Het is wellicht net iets meer een vrouwen- dan een mannending om iets creatiefs te gaan doen tijdens het vrijgezellenfeest, maar dat is totaal niet erg want er zat activiteiten waarmee je je innerlijke artiest naar boven kan halen. Of juist niet, maar kunst is kunst.

Het mannelijk lichaam: wie van jullie heeft echt oog voor het andere geslacht en kan het beste een (naakte) man schilderen of het mannelijk geslacht boetseren?

J’adore: een lekker luchtje, wie houdt er niet van? En wat is dan leuker om samen een self-made parfum te maken. Geweldig ook om je eigen parfum te dragen op de bruiloft.  

Edelsmid voor een dag: het is je vast wel eens overkomen dat je een leuke ring of een mooie ketting hebt gezien, maar dat het nét niet helemaal is wat je voor ogen hebt. Met een workshop sieraden maken komt daar een einde aan en heb je ook nog eens leuk aandenken aan deze dag.

Gooi het van je af!: wil je even wat bruiloft stress of wat andere irritaties kwijt? Gooi het dan lekker van je af tijdens een workshop verf gooien.

Lekker bourgondisch!

ideeën vrijgezellenfeest vrouw

Houd de bruid wel van een lekker hapje eten en/of een drankje? Wie niet trouwens. Ga dan voor een heerlijke culinaire activiteit en laat je smaakpupillen genieten!

Shake it!: loopt het water je al in de mond wanneer je woorden als Mojito en Sex on the Beach hoort? En ook bij die van de bruid? Dan is een cocktail workshop dé perfecte activiteit. Alcoholisch of niet, je gaat lekker shaken.

High….: Houd de bruid wel van een alcoholische versnapering met een lekker borrelhapje? Gan dan voor een high wine of high beer en geniet van een tafel vol bijzondere wijnen of speciaal biertjes met heerlijke, bijpassende borrelhapjes. Houd je het liever alcoholvrij? Gan dan voor de traditionele high tea of high coffee.

Ready..set..cook!: niet alleen een feestje voor je smaakpapillen, maar ook nog eens super leerzaam is het volgen van een kookworkshop. Hebben jullie nou altijd al écht lekker Italiaans of Surinaams willen koken? Of zijn jullie een groot fan van sushi? Het kan alle kanten op!

Drijvende donut: een BBQ is altijd een goed idee, maar wat nog beter is een BBQ op het water. En dat kan met een drijvende BBQ donut, dit is een rond bootje met in het midden een barbecue. Zo kun je lekker in het zonnetje op het water genieten van een heerlijk hapje van de gril.

Het perfecte vrijgezellenfeest voor actieve vrouwen

ideeën vrijgezellenfeest vrouw

Is de aanstaande bruid wel in voor een sportieve uitdaging of een echte Daredevil? Dan zijn onderstaande activiteiten een schot in de roos.

Get sexy!: uitdagend, zwaar en tegelijkertijd super leuk is een workshop paaldansen of burlesque. Dit is een chique maar uitdagende dansstijl waarbij je met theatrale bewegingen en opvallende waaiers met veren de kunst van het verleiden jezelf eigen maakt. Iets voor de echte diva’s!

I dare you: sloof je uit bij een hindernisparcours, klimbos of zipline. Of ga de strijd tegen elkaar aan met een potje lasergamen of paintballen. Spierpijn gegarandeerd.

Hoogte en dieptepunten:  is de bruid een echte fan van achtbanen? Kan het niet snel genoeg? Dan is een origineel idee om met het vrijgezellenfeest een dagje naar een pretpark te gaan. Wie gaat er het hardste gillen?

Echt geitig: het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als activiteit, maar het is zeker iets wat je een keer geprobeerd moet hebben in je leven. Yoga met geiten. Actief en kalmerend.

Laat je lekker verwennen!

vrijgezellenfeest vrouwen

Houd de bruid er echt van om lekker te tutten en te ontspannen? Kijk dan eens naar onderstaande activiteiten en laat alles lekker los tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Eventjes terug naar vroeger: zaten jullie in je kindertijd urenlang elkaars haar te kammen, nagels te lakken en elkaar op te maken met natuurlijk een lekker maskertje op? Ga hier met een beauty sessie weer naar terug en probeer samen nieuwe artikelen uit zoals crèmepjes en maskers. Iets meer luxe? Laat dan iemand aan huis komen met allerlei schoonheidsartikelen. Ga daarna lekker uiteten of blijf hangen en kijk lekker in je pyjama naar jullie favoriete jeugdfilms.

Relax: een dagje volledig ontspannen met de meiden is nooit verkeerd en de wellness is daar dan ook de perfecte plek voor. Laat je lekker masseren, zweet alle stress eruit in de sauna en dompel jezelf onder in de verschillende thermal baths.

Lingerie Party!: een steamy huwelijksnacht kan natuurlijk niet zonder een mooi, sexy lingeriesetje. En waarom zou je er dan geen feestje van maken? Zorg voor een locatie, wat (alcoholische) versnaperingen, lekkere hapjes en voilà. Laat iedereen lootjes trekken, koop vervolgens een leuk setje voor elkaar en maak er een echte lingerieparty a la Victoria Secret.

Powder up!: of de bruid nu zelf haar visagie doet tijdens de bruiloft of iemand laat inhuren, het is altijd fijn om nog wat tips en tricks te leren. Regel daarom een leuke visagie workshop waarmee je met een professional lekker kan experimenteren met make-up en tips krijgt die je in het dagelijkse leven kan gebruiken. Heb je bijvoorbeeld last van hangende oogleden? De visagist heeft daar vast en zeker wel wat tips en tricks voor.

Get wild met deze opdrachten voor een vrouwen vrijgezellenfeest!

opdrachten vrijgezellenfeest

Wat is een vrijgezellenfeest nou, zonder leuke en foute opdrachten die jullie allemaal of alleen de bruid uit moeten voeren. Daarom kun je naast bovenstaande activiteiten ook vast en zeker wel wat inspiratie voor opdrachten gebruiken

BINGO!:  Maak zelf een vrijgezellenbingo met daarop opdrachten als een gratis drankje scoren bij de barman of -vrouw, iemands nummer regelen, een vreemde om huwelijks advies vragen, de naam van de bruid met pen op een vreemde tatoeëren, en ga zo maar door! Je kunt het zo gek maken als je wilt.

Van ruilen komt…: je hebt vroeger vast wel eens een eitje voor een karweitje gedaan. Je begint met een klein, niet zo kostbaar voorwerp als een paperclip en door te ruilen probeer je steeds een groter of kostbaarder voorwerp te scoren. Laat de bruid dit alleen doen of voeg er een wedstrijdelement aan toe en ga in kleine teams of duo’s op pad. Zet er dan bijvoorbeeld een tijdslimiet aan vast van een uur.

Allemaal verzamelen!: Zin in opdrachten tijdens het vrijgezellenfeest die een tikkeltje fout zijn? Laat de bruid dan gewapend met een schaar, een bepaald aantal labels van boxers, strings of bh’s verzamelen. Dit zal hoe dan ook hilarische situaties opleveren.

Mag ik met je op de foto?: Een leuke manier om de bruid actief aan de slag te laten gaan tijdens het vrijgezellenfeest is door het bedenken van leuke foto opdrachten. Bedenk challenges als: ga op de foot met iemand die lijkt op je aanstaande, een sexy geklede oma, je naamgenoot, verzamel zo veel mogelijk mensen met een roze kledingstuk of vrijgezellen. Je houdt hier ook nog eens een hilarische rapportage aan over.

Ken ik jou niet ergens van?: Stuur de bruid op pad met de opdracht om zo veel mogelijk mensen aan te spreken met de vraag: ken ik jou niet ergens van? Geef ook nog extra woorden mee zoals huwelijksnacht, cocktails of stripper die in het gesprek verwerkt moeten worden.

Scharrels sparen: Schrijf de namen van exen en scharrels van de bruid op een T-shirt en laat haar dit dragen tijdens het vrijgezellenfeest. Hoeveel namen dit zijn licht natuurlijk aan het liefdesleven van de bruid. Hoe dan ook, de opdracht is dan om zo veel mogelijk van deze naamgenoten te vinden. Diegene mag dan zijn of haar naam doorstrepen of er iets leuks bijschrijven.

Afbeeldingen afkomstig van: Cottonbro, MART Production en Fu Zhichao op Pexels en Jaco Pretorius, Uby Yanes en Nipyata op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *