Is love in the air? De horoscoop van de liefde vertelt het jou!

Is love in the air? De horoscoop van de liefde vertelt het jou!

Al jaren samen met de liefde van jouw leven, net in of uit een relatie of die eeuwige vrijgezel (c’est moi)? De horoscoop van de liefde heeft voor jou in de sterren gekeken om te voorspellen wat er te verwachten valt op het gebied van liefde. Ben je klaar voor de volgende stap? Ga je je persoon op het witte paard ontmoeten? Of is het juist tijd om je zelf wat meer liefde te geven? Nieuwsgierig geworden of Cupido zijn pijlen op jouw heeft gericht? Zoek dan snel je sterrenbeeld op in de liefdeshoroscoop van 2022!

Ch-Ch-Changes….voor de Ram

Volgens de horoscoop van de liefde staan veranderingen te wachten op liefdesgebied, maar hiervoor zul je wel eerst zelf aan de slag moeten. Wees niet bang om je huidige relatie onder de loep te nemen om die beter te laten passen bij jouw wensen en je door je gevoel te laten leiden.

Ben je opzoek naar liefde? Misschien verander je dit jaar je relatiestatus wel naar bezet. Klaar voor de volgende stap in de liefde? Dan is dit jouw jaar! Op dit moment geen behoefte aan een relatie? Als je onze liefdeshoroscoop wil geloven dan ben je misschien in de zomer wel van gedachte verandert.

Balen als een Stier is met deze liefdeshoroscoop niet nodig

Jouw jaar staat in het teken van vrijheid en zelfontdekking. Durf ja te zeggen tegen onverwachte situaties op liefdesgebied, experimenteer en probeer nieuwe dingen uit. Blijf goed communiceren over hoe je voelt zodat bepaalde situaties niet hetzelfde effect gaan hebben als een rode lap op een stier.

In een relatie of single and ready to mingle? Haast je niet alles komt op zijn tijd, zo zal de zon wat extra schijnen in de zomer volgens deze horoscoop van de liefde. Single maar meer zin in een Pringle? Geniet ervan, want richting de winter zou wel eens iets speciaals kunnen gebeuren.  

Wat heeft de horoscoop van de liefde in petto voor dit duo?

Ook voor jou als Tweeling staat er in 2022 een hoop liefde in de planning, maar dan vooral op de achtergrond. De liefdeshoroscoop van 2022 vertelt ons dat er een grote kans is dat de laatste twee jaar turbulent waren voor jou, maar gelukkig komt daar verandering in. Door je positief op te stellen zal je aan een nieuwe reis beginnen waarin er meer tijd komt voor vrienden en je veel plezier zal hebben. Echter, kan er aan het einde van het jaar er weer serieuzer aan toe gaan.

Kreeft, gun jezelf die Michelin ster in de liefde

Zet jezelf dit jaar op de eerste plek! Dit kan misschien eng zijn en enige frictie veroorzaken binnen een vaste relatie, maar je verdient het. Probeer zo ook jouw ware zelf te aanvaarden. Single? Wees voorbereid want er zal een hoop aandacht voor je zijn. Of je ook net als in Friends ‘’your lobster’’ zal vinden ligt aan de mate waarin jezelf openstelt.  

De romantiek komt je in 2022 als een brullende Leeuw tegemoet

Ben jij ook een Leeuw? Dan ben jij dit jaar klaar om jouw relatie naar een hoger niveau te tillen vol met romantiek en je te richten op een nieuwe manier van liefde en je partner. Brul niet alleen maar over de minder belangrijkere dingen in het leven, maar laat vooral je partner wat vaker weten hoeveel die voor je betekent. Single? Pas maar op, want de liefde ligt overal op de loer.

Is de Maagd volgens de horoscoop van de liefde ook heilig?

Terwijl 2021 draaide om werk en gezondheid, kan je dit jaar als Maagd een heleboel liefde verwachten. Communicatie is voor jouw dé sleutel tot de liefde, dus laat jezelf op een nieuwe en krachtigere manier horen. Laat je niet leiden door vragen als ‘wat als?’ maar wees zelfverzekerd in je relaties. Nog single? Blijf zelfverzekerd, geloof in dat je verdient wat je hartje begeert en dan zal je de liefde dit jaar wel vinden. Want met de heilige maagd Maria is het toch ook allemaal goed gekomen?

De liefde is net een Weegschaal. Het is wikken en wegen

Hoe kan het ook anders dat volgens de horoscoop van de liefde, 2022 in het teken staat van balans. De komende maanden zal er veel van je gevraagd worden, waardoor de relaties die je hebt kunnen veranderen. Je zal deze druk goed moeten balanceren met je relatie. Dit jaar zal je je volgens de liefdeshoroscoop meer onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid ontwikkelen, waardoor relaties veiliger aanvoelen. En op zoek naar een relatie of niet, zet dit jaar zelfliefde bovenaan. Een tip om jezelf eens lekker te verwennen, luister eens naar erotische podcasts.

Schorpioen, wat zegt de horoscoop van de liefde over jou?

Ga dit jaar op reis om jezelf te herontdekken. Heb je een partner die niet kan wennen aan jouw zelfontwikkeling? Dan ben je de relatie misschien wel ontgroeid. Laat een ander je niet tegenhouden en luister vooral naar jezelf. Is je partner helemaal klaar om de nieuwe jij (een beetje gevaarlijk, want ja je bent toch een schorpioen) te omarmen? Dan laat hem nooit meer los, want dit is een blijver! Ben je single? Sta in je kracht en flirt er rustig op los, want dit jaar ligt er ook voor jou een relatie op de loer.

Schiet de Boogschutter in de roos van de liefde of niet?

Uiteindelijk zal ook jij volgens de liefdeshoroscoop van 2022 in de roos schieten, het vergt alleen wat geduld. Je leven zal eerst in het teken staan van belangrijke knopen doorhakken en misschien zelfs nog een beetje heling van eerdere keuzes. Ben je geheeld en sta je volledig open voor de liefde, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Neem die volgende stap in jouw relatie of schiet nu eindelijk eens die peil af op de persoon waar je altijd al naar verlangde.

Steenbok, ook voor jou is er een liefdeshoroscoop

Dit jaar heb jij de kracht om jouw doelen op het gebied van liefde te halen. Wacht dus niet, maar neem zelf het voortouw! Wees niet bang als het allemaal iets sneller gaat als verwacht, want ja, de liefde leidt nou eenmaal soms zijn eigen leventje. Trek de stoute hoeven, uh schoenen, aan en zet zelf de basis voor een belangrijke stap in je relatie. Klaar met het single leven? Durf eens vaker ja te zeggen in plaats van je af te sluiten. Niet op zoek? Wees dan duidelijk in hoe je je voelt, want daar heeft iedereen het meeste aan.

Zal jou liefdesleven net zo vloeiend zijn als water, Waterman?

Hoogstwaarschijnlijk ben jij nog druk bezig om te verwerken wat er het afgelopen jaar is gebeurd op liefdesgebied. Zorg ervoor dat je geen muren bouwt vanwege oude angsten en blijf je zelf openstellen. Ook kun je in je carrière groei verwachten waardoor de kans bestaat dat je relatie naar de achtergrond wordt geschoven. Praat hierover met je partner. Ook als je single bent kan het dit jaar lastig zijn om tijd vrij te maken voor de liefde. Maar zeg nooit, nooit.

Vissen in de buik in 2022? Lees het in jouw horoscoop van de liefde

Ben je op zoek naar liefde? Dan ga je dit jaar voelen als een vis in het water. Ben je eerlijk naar jezelf over wat je wil in een relatie en vermijd je de valkuilen uit eerdere relaties? Dan kun jij dit jaar een hoop romantiek tegenkomen en zou er aan het eind van het jaar wel een droom werkelijkheid kunnen worden. Heb je een relatie? Besteed extra aandacht aan eerlijkheid en een duidelijke communicatie. Neem als je single bent geen genoegen met minder dan het allerbeste, zelfs als dit betekent dat je door deze kritische blik niet eindigt met een nieuwe relatie.

Afbeelding afkomstig van: Sharon McCutcheon op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *