Hoeveel kamelen ben je waard? Hier kun je het uitrekenen!

Hoeveel kamelen ben je waard? Hier kun je het uitrekenen!

Kamelen worden van oudsher gezien als een symbool van rijkdom en macht, en nu kun je precies zien hoeveel kamelen je waard bent. De quiz, toepasselijk de Kamelen Calculator genoemd, werkt voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt dus ook uitrekenen hoeveel kamelen jouw vriend of vriendin waard is!

Hoeveel kamelen ben je waard?

Tijdens de quiz worden er een aantal gedetailleerde vragen gesteld, zoals je lengte, oog- en haarkleur en je lichaamstype. Vervolgens krijg je een getal dat je vertelt hoeveel kamelen je waard bent. De bovengrens ligt op 110 kamelen, en het laagste wat je kunt scoren is 12. Een goede kameel is al gauw €10.000 tot €15.000 waard. Het kan dus best interessant zijn om met je vriend of vriendin een reisje naar het Midden-Oosten te boeken 😉.

Waarom zijn kamelen zo veel waard?

Al meer dan 4000 jaar houden mensen kamelen. Met de bulten van kamelen kunnen ze tot 35 kilo vet opslaan, waar ze weken en zelfs maanden van kunnen leven zonder water. Wanneer een kameel eindelijk water vindt, kan hij in één keer tot 180 liters drinken. Kamelen zijn erg sterk en kunnen tot wel 400 kilo dragen voor 40 kilometer per dag. Kamelen kunnen tot 65 kilometer per uur reizen. Dankzij de dikke huidkussens op hun borst en knieën kunnen kamelen comfortabel op zeer heet zand zitten. Ze hebben ook het vermogen om hun neusgaten volledig te sluiten tijdens zandstormen.

Hoeveel kamelen ben ik waard test

Dus ik denk dat je het punt begrijpt. Kamelen zijn fantastische wezens. Dat maakt het meten van iemands waarde in kamelen enigszins speciaal. Dus de volgende keer dat je iemand waarde in twijfel trekt, kun je jouw waarde in kamelen te laten zien. Dit is het enige doel van de ‘hoeveel kamelen ben je waard’ quiz, afgezien van het brengen van een glimlach op je gezicht. Doe de test hier.

Afbeelding komt van Dan Calderwood op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *