Hoe krijg je sproeten? Zo kun je die gewilde sproetjes look maken!

Hoe krijg je sproeten? Zo kun je die gewilde sproetjes look maken!

Laten we reëel zijn. Ja, je hebt zon nodig voor echte, natuurlijke sproeten. Genetica speelt een grote rol bij de vraag of je wordt geboren met echt sproetpotentieel, maar je moet die zonblootstelling krijgen om die felbegeerde sproetjes te laten verschijnen. We houden net zoveel van natuurlijke sproeten als de volgende persoon. Eigenlijk, wie houden we voor de gek. We houden VEEL meer van natuurlijke sproeten dan van de volgende persoon. Dat gezegd hebbende, we kunnen niet allemaal de echte hebben en we willen niet dat iemand extra blootstelling aan de zon riskeert. Dus hoewel je zon nodig hebt voor natuurlijke sproeten, heb je geen zon nodig voor geweldige sproeten … als je ze zelf aanbrengt. Dus, hoe krijg je sproeten? Wij vertellen het je!

Hoe krijg je sproeten?

Getekende sproeten is een van de grootste trends in make-up geworden. We hebben iedereen, van Hailey Baldwin tot James Charles, de populaire look zien uitproberen. Daarom bekijken we vier manieren om de look van nepsproeten te creëren. Of je nu op zoek bent naar een snelle en goedkope methode die weinig tot geen precisie vereist, of een geavanceerde en tijdrovende methode, wij hebben het voor je.

hoe krijg je sproeten? sproetjes maken sproeten maken


Sproetjes maken met bruine eyeliner

Gebruik bruine eyeliner om kleine puntjes te maken over het gebied waar je graag sproetjes zou willen hebben. Voor een natuurlijke uitstraling moet je ervoor zorgen dat de vlekken allemaal verschillende maten en vormen hebben om het uiterlijk van echte sproeten na te bootsen. Als je er zin in hebt, kun je ook meer dan één kleur gebruiken om een look te krijgen die realistisch lijkt.

Hoe krijg je sproeten? Met oogschaduw!

Meng een klein beetje water met je oogschaduw om een waterachtige formule te creëren en gebruik een kwastje om het op je gezicht aan te brengen. Het zal resulteren in oneffen en natuurlijk ogende plekken die de perfecte nepsproet-look geven.

Speciale producten voor fake freckles

Door de populariteit van sproeten zijn er genoeg producten op de markt doe realistische na natuurlijk ogende sproetjes kunnen maken. Een voorbeeld hiervan is Freck, een product die ook nog eens lang op de huid blijft zitten. Vergeet niet om met je vingertoppen of beautyblender of de sproeten te deppen om het resultaat te verzachten. Dit geld overigens ook voor de eerdergenoemde tactieken.

Sproeten tatoeëren

Het klinkt misschien een beetje vreemd. Maar sproeten tatoeëren is een echte trend. Nieuwsgierig? Lees dan onze blog Sproeten zijn hot! Alles over het tatoeëren van sproeten. Vind je sproeten tatoeëren geen goed idee maar ben je wel op zoek naar iets wat meer permanent is? Dan kun je kiezen voor henna of semipermanente make-up. Henna blijft een paar dagen zitten en is dus ideaal als je sproetjes wilt hebben tijdens je weekje vakantie. Ben je het tekenen van sproetjes zat? Dan kun je ze semipermanent laten aanbrengen met dezelfde technieken als bij het microblading wenkbrauwen. Dit blijft ongeveer een jaar zitten.

Als laatste nog wat bonus tips van ons: blijf gehydrateerd, blijf beschermd tegen de zon en breng wat poeder aan om je nep-sproeten langer te laten zitten. Succes!

hoe krijg je sproeten? sproetjes maken sproeten maken

Afbeeldingen komen van Sam Lion op Pexels, Freestocks op Unsplash en Matheus Bertelli op Pexels

Reactie plaatsen

1 Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *