Herstel jouw kapotte nagelriemen binnen no time

Herstel jouw kapotte nagelriemen binnen no time

Heb je last van kapotte en ingescheurde nagelriemen? Vervelend! Maar geen zorgen, wij helpen je ervan af.  Met onze tips heb je binnen no time gezonde nagelriemen. Zo geniet je snel weer van mooie, gezonde en lange nagels.

De oorzaak van kapotte nagelriemen

Nagelriemen gaan vaak kapot of scheuren zodra de huid van de nagelriemen te droog is. Droge nagelriemen gaan vast zitten waardoor de nagelgroei wordt belemmerd. Doordat de nagels blijven groeien, scheuren uiteindelijk de nagelriemen in.

Je nagels zien er al snel onverzorgd uit en daarnaast brengt het ook risico’s met zich mee. Bacteriën, schimmels en vuil kunnen zorgen voor pijnlijke ontstekingen. In sommige gevallen is een doktersbezoek nodig om de ontsteking te verhelpen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een goede verzorging van de nagelriemen is dus zeker geen overbodige luxe.

Maak jouw nagelriemen weer gezond

Met de juiste verzorging herstel je jouw nagelriemen binnen no time. Het belangrijkste is om de huid te hydrateren. Hiervoor kun je een verzorgende olie of serum gebruiken. Masseer de olie of serum zachtjes in om de nagelriem goed te hydrateren. Je merkt al snel dat de huid zachter en meer flexibel wordt. Opzoek naar hét reddingsmiddel voor geïrriteerde nagelriemen? Probeer dan eens de Cuticle Night Repair. Deze serum hydrateert, kalmeert én voedt de nagelriem tijdens je slaap. Handig!

handcreme

Voorkom kapotte nagelriemen

Houd je nagelriemen gezond en voorkom kapotte nagelriemen. Volg onze tips voor gezonde nagelriemen.

Houd de huid gehydrateerd

Houd de huid soepel met een vocht inbrengende handcrème. Er zijn crèmes verkrijgbaar specifiek voor nagelriemen. Deze zorgen voor het beste resultaat.

Blijf af van losse velletjes of nagels

Het peuteren aan losse velletjes of nagels kan leiden tot bloedingen en infecties. Laat daarom de huid zo veel mogelijk met rust.

Was je handen niet te vaak

Het veelvuldig wassen van je handen droogt de huid uit. Was je handen met regelmaat maar niet te vaak.  

Gebruik zeepvrije waslotion

Het gebruik van zeep droogt de huid uit. Gebruik daarom bij voorkeur zeepvrij waslotions.

Eet gezond en krijg voldoende vitamines binnen

Een gezonde voeding is goed voor heel je lichaam, óók voor je huid. Eet daarom gevarieerd en zorg ervoor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt.kapotte.

Freepik

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *