Je snapchat gps locatie veranderen met deze hack!

Je snapchat gps locatie veranderen met deze hack!

Dat Snapchat de afgelopen jaren ontzettend populair is geworden onder zowel Android als iOS gebruikers, is een feit. Het concept van de app is dat alle foto’s en video’s die je verstuurt maar enkele seconden beschikbaar zijn voor de persoon die deze ontvangt. Het gaat nog iets verder dan alleen foto en video materiaal. Je kunt namelijk filters, tags en stickers toevoegen, inclusief geografische filters. Vrijwel elke bestemming ter wereld heeft zijn eigen locatiefilter. Wil je je vrienden voor de gek houden door Rome-stickers aan je foto’s toe te voegen? Met deze hack kun je zelf jouw Snapchat locatie veranderen!

Hoe kun je de GPS locatie van Snapchat veranderen?

Of je nu een beginner bent of je geen leven zonder Snapchat meer voor kunt stellen, je weet dat de app je locatie bijhoudt. Om een ​​”neplocatie” in Snapchat voor Android in te stellen, moet je twee stappen doorlopen.

  1. Als eerste moet je naar je telefoon-instellingen gaan. Hier klik je op ‘over de telefoon’, waar je vervolgens een build-nummer ziet verschijnen. Hier klik je een paar keer op tot er een tekst in het beeld verschijnt. Dit moet iets zijn als ‘je bent nu ontwikkelaar’. Gelukt? Super! Dat was stap een van het veranderen van je GPS locatie voor Snapchat.
  2. Om de tweede stap af te ronden ga je naar de Play Store om de FakeGPS Free app te downloaden. Wanneer je de app opent zie je een kaart. Op deze kaart ga je zoeken naar een plek waar je zogenaamd wilt zijn. Klik twee keer snel achter elkaar op deze bestemming om een speldenknop te zien verschijnen. Vervolgens tik je op de Play-knop die je rechtsonder in je scherm vindt. Ook nu moet er weer een melding verschijnen: ‘fake location engaged’. Zo, ook de tweede stap is gelukt! Zag je trouwens geen kaart? Dan heb je stap een niet goed uitgevoerd, dus doe dit even opnieuw.

Nu dit allemaal gelukt is ga je naar Snapchat om een leuke foto of video te maken. Swipe tot dat je de locatie stickers hebt gevonden en je zult zien dat je stickers krijgt van jouw gewenste locatie! Veel plezier met je vrienden voor de gek houden 😉

Afbeelding komt van Marvin Meyer op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *