Spits je oren voor deze erotische podcasts!

Spits je oren voor deze erotische podcasts!

Het stimuleren van de oren kan gezien worden als dé klassieker van het ‘’voorspel’’ van vroeger en met de opkomst van de podcasts is ook deze klassieker in een nieuw jasje gestoken. De erotische podcasts. Ben je geen fan van porna, maar wil je toch wat inspiratie om in de goede sfeer te komen? Dan is de erotische verhalen podcast echt iets voor jou! Droom lekker weg en laat je fantasie de vrije loop gaan terwijl een zwoele stem je door de meest pikante verhalen leid.

Erotische verhalen podcasts van eigen bodem

Laat die oortjes gloeien!

Opwindende verhalen ingesproken door bekende stemmen waar tijdens het luisteren, volgens de makers, de handjes gerust onder de dekens mogen. Dat is de gedachte achter de erotische podcast ‘Rode Oortjes’ bedacht door 3FM radio-dj Frank van der Lende. Zo leiden de sensuele stemmen van Birgit Schuurman, Bobbi Eden of Rick Brandsteder je door escapades in het museum, de hotellobby of tijdens de boksles.

Waargebeurde erotische verhalen in de VIVA podcast ‘Dirty Little Secrets’

Laat je verassen door spannende, sensuele en waargebeurde verhalen die elke week anoniem werden ingestuurd door lezeressen van de VIVA. Helaas bestaat de VIVA niet meer, maar de erotische podcasts zijn nog steeds te beluisteren op Spotify. In deze erotische verhalen podcast krijg je onderbuik kriebels van de eerste intieme ervaring met een andere vrouw vertelt alsof het tussen de beste lesbische films hoort of gier je van het lachen over betrapt worden tijdens de kerstborrel.

Go easy door deze erotische verhalen heen

Hoe kan het ook anders, dat het bedrijf achter de seks speeltjes, EasyToys, ook een eigen erotische podcast heeft. Iedere week verschijnt een nieuwe aflevering waar je je voor ongeveer tien minuten kan vermaken met bijvoorbeeld avontuurtjes in de openbare slaapzaal van een hostel. Er zit hier en daar wel wat sluipreclame, maar verder meer dan de moeite waard.

Go international met deze erotische podcasts!

Heb je een Engelstalige partner met wie je samen in de sfeer wil komen? Een keer zin in iets meer internationaals? Of vind je Nederlands nou gewoon niet echt een opwindende taal? Dan zijn deze podcasts misschien wel iets voor jou.

It’s (Frisky) Friday then…met deze erotische verhalen podcast

In de erotische podcast ‘Frisky Friday’ wordt je elke (hoe kan het ook anders) vrijdag getrakteerd op een stomend verhaal die je weekend tot leven zal brengen. Je vrijdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn door deze erotische verhalen podcast waarin het varieert van iemand die fantaseert over haar vorige liefdes tot het sensueel delen van een ijsje met de zoetste kers.

Knightly Pleasures

The Grey Knight wil in deze erotische verhalen podcast vrouwen helpen om hun zelfbevrediging naar een hoger niveau te tillen. In de beschrijving van deze podcast staat namelijk ook: ‘’Ik wil je sexy, sterk en zelfzeker doen voelen. Ik wil dat je het gevoel hebt dat iedereen naar jouw pijpen danst. Sluit de deur, steek me in jouw oren en ontdek.’’ De podcasts duren gemiddeld genomen een uur of langer, dus dat belooft wat.

Guys We F****d. Erotische podcasts met humor.

De naam zegt waarschijnlijk al alles, maar in deze podcast interviewen Corinne Fisher en Krystyna Hutchinson elke week een ex uit. Hierdoor is elke aflevering weer anders, soms zijn ze opwindend en soms zitten ze vol met humor. Het is misschien niet de erotische verhalen podcast ideaal voor het voorspel, maar wel eens leuk voor de afwisseling en waarschijnlijk vol met herkenbare situaties.

Struin deze platforms vol met erotische podcasts af

LotteLust er wel wat van

Het platform stond al bekend om de porna, pikante verhalen en seks- en relatietips , maar heeft sinds een paar jaar ook eigen erotische verhalen podcasts ingesproken door vrouwen. Deze verhalen waarin uitgebreid verteld wordt over spannende escapades zijn soms romantisch, soms kinky, maar altijd sexy. Zeker de moeite waard om te luisteren is de 10-delige podcastreeks ‘De Escorte’.

De erotische verhalen podcast van Rouze

Eerder gezien in het tv-programma Dragons’ Den zijn de dames van Rouze in 2020 begonnen met het publiceren van erotische podcasts. “Want je comfortabel genoeg voelen om te experimenteren, je uit te spreken, je over te geven en de leiding te nemen leidt tot een rijker seksueel leven. Alleen of met een ander.” De verhalen zijn romantisch, prikkelend en opwindend en variëren van bdsm tot het experimenteren met een gigolo. Het is niet gratis, maar voor €2,99 per maand kun je genieten van kwalitatief goede verhalen van diverse schrijvers.

Dé Netflix onder de erotische podcasts

Dipsea is een Engelstalig platform vol met honderden erotische verhalen, waar het aanbod elke week weer wordt aangevuld. Het mooie aan dit platform is dat je precies kan bepalen wat voor soort verhaal je wilt beluisteren. Zo kun je het type scene, de lengte en de samenstelling van het koppel opgeven. Ook dit platform is niet gratis en je betaalt bij een jaarabonnement omgerekend ongeveer €4,50 per maand.

Afbeelding afkomstig van: Jeferson Gomes op Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *