Erotisch speelgoed introduceren in je relatie? Zo pak je het aan

Erotisch speelgoed introduceren in je relatie? Zo pak je het aan

Is het seksleven van jou en je partner niet meer zoals het eerst was? Dan is het goed om hier iets aan te doen. Er zijn namelijk verschillende dingen die je kunt proberen om jullie seksleven weer een boost te geven. Een van deze dingen is het introduceren van erotisch speelgoed. Echter moeten jij en je partner hier dan natuurlijk wel beide voor openstaan. Want hoe kun je erotisch speelgoed goed introduceren in je relatie? Wij geven je wat handige tips, dus lees snel verder!

Communiceer goed

Seksspeeltjes introduceren aan je partner is iets wat je misschien wel heel spannend vindt. Je wilt je partner tenslotte niet teleurstellen of slecht laten voelen. Het is daarom belangrijk om goed te communiceren. Vertel over jouw wensen en behoeften en vraag naar die van je partner. Wellicht komen er wel allemaal fantasieën op tafel. Dan is dat natuurlijk het ideale moment om over het gebruiken van erotisch speelgoed te beginnen. Het is tenslotte goed mogelijk dat jouw partner hier ook voor open staat. Probeer het goed over te brengen zonder de ander te kwetsen en maak elkaar juist enthousiast. Accepteer elkaars wensen en meningen, het moet tenslotte niet ten koste gaan van jullie relatie.

Ga samen op onderzoek uit

Zijn jullie het er beide over eens om erotisch speelgoed uit te proberen? Ga dan samen op onderzoek uit. Voor zowel vrouwen als mannen zijn er genoeg seksspeeltjes te vinden, in zowel fysieke winkels als online. Erotisch speelgoed is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten. Om erachter te komen welk erotisch speelgoed voor jullie geschikt is, kan research doen zeker geen kwaad. Vergelijk websites en producten met elkaar en lees productbeschrijvingen. Wat ook handig kan zijn om te doen, is om reviews van andere gebruikers lezen. Zo kunnen jullie bepalen of een betreffend product echt is waar jullie naar op zoek zijn. Bij het zoeken naar het perfecte erotische speelgoed is het ook goed om te kijken naar de soort stimulatie, want hier zit ook nog verschil in. Kortom: als beginners hebben jullie een hoop om te onderzoeken.

Begin klein

Een handige tip die jullie kunnen onthouden als jullie zoeken naar erotisch speelgoed, is om klein te beginnen. Zeker als het voor jullie allebei nieuw is, is het handig om rustig aan te beginnen. Kies voor een relatief klein formaat van een seksspeeltje en niet gelijk voor de allergrootste. Het is namelijk ook wennen en je hoeft niet meteen helemaal out of the box te gaan. Je kunt dit altijd op een later moment doen, als jij en je partner hier meer ervaring in hebben.

Erotisch speelgoed introduceren in je relatie kan spannend zijn. Je hoopt tenslotte dat dit idee wordt aangemoedigd en niet dat het tegenovergestelde gebeurt. Communiceer goed, ga samen op onderzoek uit en begin klein: deze tips kunnen jou en je partner al een heel eind op weg helpen als jullie erotisch speelgoed willen gebruiken. Inspiratie nodig? Kijk dan ook eens naar dildo’s bestellen bij Easytoys.nl

unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *