Eenvoudige en snelle schermreparatie van je smartphone

Eenvoudige en snelle schermreparatie van je smartphone

Is het scherm van je telefoon kapot? Het kan iedereen overkomen. Soms valt je smartphone uit je zak, tas of hand en vervolgens zie je een enorme barst over je scherm. Maak je geen zorgen, een gebroken scherm hoeft niet het einde van je telefoon te betekenen. Er zijn namelijk genoeg dingen die je kunt doen, zodat je niet snel zonder je handige telefoon komt te zitten.  

Let op met een kras of barst in je scherm 

De meest voorkomende reparatie is een scherm reparatie. Een scherm is namelijk enorm kwetsbaar wanneer een telefoon valt of ergens tegenaan stoot. Door een kras of barst is de display minder goed te zien. Daarnaast kan het ook gevaarlijk zijn, omdat er glassplinters in je vingers terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je je scherm zo snel mogelijk laat repareren door een professional.  

Een snelle reparatie met een nieuwe of refurbished scherm  

Een scherm kan snel gerepareerd worden met een nieuw of een refurbished scherm. Bij een reparatie worden originele onderdelen gebruikt, zodat je telefoon weer zo goed als nieuw is.  

Is je scherm kapot in de regio van Den Haag? Ga dan langs bij iPhone 13 reparatie in Den Haag. Mocht je scherm kapot zijn, dan kan Fixsupport de meeste schermen in slechts 30 minuten al repareren. 

Kies voor een refurbished model 

Mocht je telefoon toch niet meer te repareren zijn en je besluit dat je toch een nieuwe telefoon wilt, maar niet honderden euro’s wilt uitgeven, kun je kiezen voor een refurbished model.  Meestal zijn deze smartphones aanzienlijk goedkoper en ze functioneren het net zo goed als een nieuwe telefoon. Ga voor groen en duurzaam door te kiezen voor een tweedehands model.  

Foto: Pexels, – Zen Chung

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *