Een beauty expert aan het woord

Een beauty expert aan het woord

Zowel mannen als vrouwen willen er tegenwoordig goed en verzorgd uit zien, maar waar en hoe te beginnen? Online en offline wordt je volgegooid met de beste crèmepjes en mascara’s, maar zijn dat ook wel de beste producten. Bij Vrouwenwiki laten we daarom graag een expert aan het woord, Esther van Maanen. Ester van Maanen heeft al meer dan 18 jaar ervaring met beauty producten. Zo verzorgd ze het haar en make-up van modellen tijdens photoshoots en internationale modeshows. Al de producten die ze hier gebruikt, deelt ze met de wereld.

De beste beauty producten op een rijtje

Ester van Maanen startte in 1999 haar carrière met diverse haar en beauty artikelen. Na al die jaren weet ze wat wel en wat niet werkt. Ze wordt blij van de merken waarmee ze dagelijks werkt en deelt die graag op haar eigen webshop Esther van Maanen. Via haar eigen webshop zijn al de producten die zij zelf ook gebruikt te verkrijgen. Dit is de top 5 van Esther van Maanen haar favoriete beauty merken:

  • Pestle and Mortar
  • Ellis Faas
  • Noir Stockholm
  • Marie Stella Maris
  • Kure Bazaar

Esther van Maanen geeft ook workshops

Als haar en make-up artiest krijgt Ester van Maanen veel vragen over het aanbrengen van haar producten. Heb je zelf moeite met het aanbrengen van de juiste make-up en ben je het kijken van een tutorial beu? Neem dan zeker deel aan een make-up workshop van Esther van Maanen. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren make-up lovers, voor jong en oud. Van een natural look tot aan een smokey eye, alles wordt behandeld. Honderden mannen en vrouwen gingen je al voor.

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *