De mooiste tuinafscheiding

De mooiste tuinafscheiding

Hekken kunnen je tuin er aantrekkelijk uit laten zien. Ze zorgen niet alleen voor ruimte in je tuin, maar beschermen ook je tuin tegen indringers. Er zijn duizenden ontwerpen van tuinafscheidingen die een mooie uitstraling of landelijk gevoel geven aan je tuin. In deze blog geven we enkele voorbeelden van veel gebruikte tuinafscheidingen.

Schapenhek

Schapenhek is een opkomende trend van dit moment. In iedere tuin past wel een schapenhekje en het is super makkelijk zelf te plaatsen, wat de prijs ook erg aantrekkelijk maakt. Staat bij jou duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is schapenhek perfect! Het is gemaakt van 100% kastanjehout en iedere boom die hiervoor gekapt wordt, groeit weer terug aan.

Bamboe

Een bamboe tuinafscheiding is erg organisch en helemaal trendy op dit moment. Het ziet er elegant uit en geeft je tuin een verzorgde uitstraling. Een bamboe afscheiding schermt je tuin helemaal af, waardoor doorkijk van buitenaf niet mogelijk is.

Schanskorf muur

De schanskorf muur is een afscheiding door middel van grote stenen in stalen manden. Deze vorm van afscheiding bestaat al sinds de Middeleeuwen. Deze afscheiding geeft een welvarende en elegante uitstraling aan de tuin. De keuze in stenen is wel erg belangrijk om het er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Standaard schutting

De meest standaard schutting is een combinatie van hout en staal. Deze vormen samen een combinatie die betaalbaar en tegelijk stijlvol is. Het hout in combinatie met het staal geeft een stoere uitstraling. Daarnaast is het erg sterk waardoor het niet zomaar kapot zal gaan.

Bron: https://adequat.eu/nl/

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *