De duurzaamste producten om de plastic verpakkingen in je douche mee te vervangen

De duurzaamste producten om de plastic verpakkingen in je douche mee te vervangen

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn iets waar veel merken mee bezig zijn. Ook in de verzorgingsindustrie zie je steeds meer dat duurzame producten in trek zijn en populair worden. Heb jij nog veel plastic verpakkingen in je douche staan voor shampoo, zeep en andere verzorgingsproducten en wil je hier graag duurzame opties voor in de plaats? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben een paar tips over de beste duurzame doucheproducten voor je. Met deze producten ben je niet alleen duurzamer bezig, maar ook liever voor je huid, haar en portemonnee. Lees snel verder voor onze tips. 

Shampoo en conditioner bars 

Onze eerste tip is om je shampooflessen en conditionerpotjes te vervangen met een shampoo bar en conditioner bar. De shampoo en conditioner bar zijn blote producten, dus zonder verpakking en hierdoor erg duurzaam. Daarnaast gaan deze bars altijd lang mee en staan ze erg leuk in je douche. Shampoo bars en conditioner bars heb je voor allerlei soorten haar te vinden, zoals voor vet en droog haar, krullend of pluizig haar of stijl haar. Ook kun je speciale shampoo bars zoals anti roos shampoo bars of palmolievrije shampoo bars kopen. Genoeg keuze om je shampoofles mee te vervangen dus. 

Body en face bars

Onze tweede tip is om je gezichtsreiniger en zeepflessen te vervangen met een body bar en face bar. De body bar is een zeepblok speciaal voor het verzorgen en lekker laten ruiken van je lichaam die de zeepfles in je douche vervangt en de face bar is speciaal voor het reinigen en verzorgen van je gezicht. Je kunt kiezen uit allerlei lekkere geuren en leuke kleurtjes die sowieso al leuk staan in je douche, maar daarnaast natuurlijk ook nog duurzaam en goed voor het milieu zijn. Daarnaast gaan deze bars ook weer lang mee.

https://www.pexels.com/nl-nl/foto/vrouw-ontspanning-luxe-nat-5240746/

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *