De beste producten voor gezichtsverzorging in de winter

De beste producten voor gezichtsverzorging in de winter

De dagen worden steeds kouder en de zon gaat weer snel onder: de koude seizoenen komen eraan! De gure wind, de donkere regenbuien en de wisselvallige weersomstandigheden kunnen nare effecten hebben op je huid. Het is dus van groot belang dat je extra aandacht schenkt aan jouw skincare routine (als je die al nog niet had!). Vooral je gezicht zal veel lijden onder de koude omstandigheden, dus wees extra lief voor je hoofd. Wij hebben hier een lijstje met de beste producten voor gezichtsverzorging die je moet hebben in je skincare routine.

1: een goede gezichtsreiniger

Gezichtsreiniger is een van de belangrijkste producten die je moet hebben voor je skincare routine. Een goede gezichtsreiniger verwijdert talg, de dode huidcellen en vuil van je gezicht. Bovendien zorgt het ook voor een verfrissing van de huid, waardoor je na een lange dag buiten hebben gezeten weer helemaal top voelt! Een gezichtsreiniger is sowieso belangrijk om te hebben, vooral als je (veel) make-up draagt. Ga absoluut niet slapen met een hoofd vol make-up: zo zorg je ervoor dat je huid slechter eruit gaat zien na een lange periode. 

2: een gezichtsstomer

Gezichtsstomer is een fijn apparaat die je niet per se elke dag hoeft te gebruiken, maar een stoomsessie is wel lekker om de zoveel weken. Een gezichtsstomer is eigenlijk een soort sauna speciaal voor je gezicht. De meeste gezichtsstomers zorgen ervoor dat je een egale huid zal hebben en ze opent de poriën van je huid. Zodra dit gebeurt, kun je de huid ook veel makkelijker reinigen. Bovendien is een gezichtsstomer een leuk product waar je even na een lange dag mee kan relaxen.

Zet de gezichtsstomer aan, doe je ogen dicht en relax lekker verder. Na een sessie met de gezichtsstomer is het ook fijn om een masker te doen die je zelf kan maken of kan kopen bij de drogisterij.

Afbeelding komt van Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *