De 5 beste speeltjes om het leuker te maken in bed

De 5 beste speeltjes om het leuker te maken in bed

De tijd dat het sekspeeltje alleen maar voor vrouwen was, ligt inmiddels ver achter ons. Het is juist zo dat mannen het steeds liever zien dat er sekspeeltjes bij komen in bed. Dat maakt het voor jou dus ook een stuk laagdrempeliger om eraan te beginnen. Maar waar moet je dan beginnen? Om je daar een beetje bij te helpen hebben we een selectie gemaakt van de beste speeltjes die het zowel voor jou als voor je man een stuk leuker maken in bed.

1. De Womanizer

We beginnen natuurlijk met een echt speeltje voor vrouwen. Het draait immers in de eerste plaats om jou. Dat betekent dat de womanizer echt boven op je nachtkastje moet liggen. Het is fijn om zo gestimuleerd te worden dat je er zeker van kunt zijn dat het tot een orgasme komt. Daar mag het namelijk voor jou nu ook wel eindelijk eens om gaan draaien. In dat opzicht is dit speeltje het perfecte hulpmiddel want het belooft succes in 99,9 procent van de gevallen. Onder specialisten wordt daarom al gesproken van een echte revolutie op dit gebied. Daar wil je natuurlijk ook wel bij zijn.

2. Een satisfier

De namen van de speeltjes geven je vaak al een goed idee van wat je mag verwachten van het speeltje. In dit geval is het doel om jou als vrouw helemaal te verzadigen. Daarom wordt het in sommige kringen ook wel gezien als het meest aantrekkelijke speeltje voor vrouwen alleen. Al kunnen ook stellen er natuurlijk wel heel veel lol aan beleven. De vibrator is natuurlijk sowieso al een tool dat in elke gereedschapskist voor de slaapkamer moet zitten, maar als het er dan ook nog een is met uitgebreide mogelijkheden, dan wordt het alleen maar nog leuker.

3. Voor de man

Om het voor jou als vrouw leuker te maken in bed, is het ook zaak om je man tot het uiterste te drijven. Dat doe je bijvoorbeeld door gebruik te maken van de cockring. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw man het ultieme orgasme beleeft, dan zal je er een extra duwtje bij moeten geven. Dat is wat je doet wanneer je voor de ring kiest. Het uitstellen van het orgasme is het beste wat je de man kunt bieden. Daar profiteer jij ook van, want je hebt langer plezier.

4. Maak het spannender

Speeltjes zijn er niet alleen om het intenser te maken voor jou of voor je man, of voor allebei. Ze zijn er vooral ook om het leuker en spannender in bed te maken. Daarom is het zeker ook aan te raden om op zoek te gaan naar de speeltjes die hier het best op aansluiten. Daarom is er tegenwoordig veel te vinden op het gebied van apparaatjes die bewegingen simuleren en dat vaak nog beter doen dan jij en je man ooit zelf zouden kunnen. De uitdaging is dan natuurlijk om het zo lang als mogelijk vol te houden.

5. Speeltjes voor stellen

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jullie samen een fijne tijd hebben. Daarom is het echt aan te raden om een speeltje te kiezen dat voor allebei leuk is. Denk bijvoorbeeld aan een vibrator met aan het andere uiteinde een gat waar jouw man zich op kan uitleven. Zo doen jullie het samen en is het speeltje ook nog eens voor allebei van waarde. Dit is pas echt wat je zoekt om het leuker te maken in bed. De veelzijdige speeltjes komen meer en meer op de markt, dus zorg ervoor dat je je kansen pakt.

Tot slot: waar let je op?

Nu je weet wat er allemaal te krijgen is, is het ook zaak om te weten hoe je altijd een goede koop doet. De markt voor speeltjes is immers zo groot, daar kan je gemakkelijk de fout mee in gaan. In de eerste plaats kijk je of het speeltje ook echt doet wat jij of je man wil. Daarnaast is het belangrijk om naar het formaat te kijken, in dit geval geldt: size matters. Daarnaast kijk je naar het materiaal en naar de manier waarop je het speeltje schoonmaakt en onderhoudt. Past dit bij je, dan kan je direct kopen.

Afbeelding komt van Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *