Dag en nacht zekerheid tegen urineverlies

Dag en nacht zekerheid tegen urineverlies

Al delen we heel veel dingen met elkaar, op sommige zaken rust nog steeds een taboe. Neem nu bijvoorbeeld urineverlies. No way dat jij met je vriendinnen bespreekt dat je over je blaas niet altijd controle hebt. Je draagt voor de zekerheid een inlegkruisje of incontinentiemateriaal wat niet echt comfortabel is. Wees niet bang en snijd het onderwerp eens aan wanneer je met je vriendinnen samen bent. Zeker weten dat ook zij met urineverlies te maken hebben. Het is dus niets om je voor te schamen. Een tip die we jou (en je vriendinnen!) zeker mee willen geven: probeer eens Swaens incontinentie ondergoed.

Discreet en hygiënisch

Incontinentie ondergoed is discreet en hygiënisch. Het heeft een perfecte pasvorm en het is niet van een normale slip te onderscheiden. Het enige verschil zit ‘m in het kruisje. Deze bestaat uit 3 lagen. De ene laag zorgt ervoor dat het vocht wordt geabsorbeerd terwijl een PU laag ervoor zorgt dat het niet door gaat lekken. Het bovenste laagje neemt de urine op maar zorgt ervoor dat het niet terug kan. Hierdoor voelt het kruisje droog aan. Ook voorkomt de bovenste laag dat er vieze geurtjes ontstaan. Je kan dus met een gerust hart je omkleden in het bijzijn van anderen. Bang dat ze kunnen zien of ruiken dat je urine verliest hoef je met incontinentie ondergoed niet te zijn.

Net zo mooi als gewoon ondergoed

Bij het horen van incontinentie ondergoed denk je natuurlijk al snel aan een vormloze, saaie slip. Niets is echter minder waar. Incontinentie ondergoed is in vele kleuren en modellen te verkrijgen. Een mini slip, een string of met kanten inzet: net als bij gewoon ondergoed valt er veel te kiezen. Niets houdt je dus meer tegen om je met incontinentie ondergoed net zo sexy en vrouwelijk te voelen als ieder ander. En omdat het totaal niet opvalt maakt het je veel zelfverzekerder wanneer je een spannende date hebt.

Duurzaam en makkelijk schoon te krijgen

Omdat je geen inlegkruisjes of incontinentiemateriaal meer gebruikt is dit voor het milieu stukken beter. Je hoeft namelijk niets meer weg te gooien waardoor je meehelpt aan het verkleinen van de afvalberg. Incontinentie ondergoed kan hygiënisch in de machine worden gewassen en is gemaakt van duurzaam materiaal. Keer op keer is het dus weer te gebruiken. Wist je trouwens dat er ook menstruatie ondergoed bestaat? Net als incontinentie ondergoed is het discreet, hygiënisch, herbruikbaar en makkelijk te reinigen. Dus voor ieder lichamelijk ongemak bestaat er een mooie oplossing!

Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *