Wie zijn de echtgenotes van André Hazes?

Wie zijn de echtgenotes van André Hazes?

Het zal je niet ontschoten zijn dat Andre Hazes (volkszanger) meerdere echtgenotes heeft gehad in zijn leven. Alhoewel Andre jr. Hazes en Roxeanne veel in het nieuws zijn geweest met zowel positieve als negatieve verhalen. Willen we Andre Hazes nog even in het zonnetje zetten en terugblikken op de echtgenotes van hem, want wie zijn de echtgenotes?

Wist je dat André Hazes drie echtgenotes had?

Wist je dat Andre Hazes drie echtgenotes heeft gehad? Ja hij is dus drie keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met Annie Dijkstra (1974-1979), hij kreeg met haar zijn eerste dochter Nathalie Hazes. Zijn eerste dochter heeft vooral haar leven opgepakt buiten de spotlights, je zou bijna haast vergeten dat hij vier kinderen heeft.

Wist je dat André Hazes met alle drie zijn echtgenotes kinderen heeft?

Met alle drie zijn echtgenotes heeft hij kinderen gekregen. In zijn tweede huwelijk samen met Ellen Wolf (1981-1990) kreeg hij een zoon Melvin Hazes. Een aantal jaar later was hij getrouwd met Rachel Hazes, tevens ook zijn langste huwelijk. Tijdens zijn huwelijk met Rachel Hazes  (1991-2004) kreeg hij maar liefst twee kinderen. Een zoon Andre junior en een dochter de bekende Roxeanne Hazes.

Geen close broer/zussen band

Aangezien André Hazes meerdere echtgenotes heeft gehad, zijn onderling zijn kinderen niet erg close met elkaar. De oudste kinderen hebben zelfs niet eens veel contact met de jongste kinderen van André Hazes. De laatste keer dat ze contact hadden met elkaar was na het overlijden van André Hazes zelf.

Waar woont Nathalie Hazes?

Het oudste kind heeft haar leven in Spanje opgepakt. Hier heeft ze haar eigen succesvolle café, een droom die uitkomt dat André Hazes ook altijd koesterde. Nathalie gaf aan dat haar jongste broer en zus altijd welkom zijn. Voor nu heeft André Hazes junior daar geen behoefte aan en zijn de jongste broer en zus (André Hazes en Roxeanne Hazes) druk met hun eigen leven.

André Hazes Junior in de liefde

Aangezien André Hazes junior qua liefdes leven een beetje achter het liefdesleven van zijn vader gaat, willen we hem bijna voor first dates opgeven. Zodat hij hopelijk echt een keer de ware tegen komt. 😉

BRON: FOTO: Emma Bauso van Pexels.

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *