Zoveel echtgenotes had André Hazes dus

Zoveel echtgenotes had André Hazes dus

Het zal je niet ontschoten zijn dat Andre Hazes (volkszanger) meerdere echtgenotes heeft gehad in zijn leven. Alhoewel Andre jr. Hazes en Roxeanne veel in het nieuws zijn geweest met zowel positieve als negatieve aspecten. Willen we Andre Hazes nog even in het zonnetje zetten en terugblikken op de echtgenotes van hem.

André Hazes had drie echtgenotes

Wist je dat Andre Hazes drie echtgenotes heeft gehad? Ja hij is dus drie keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met Annie Dijkstra (1974-1979), hij kreeg met haar zijn eerste dochter Nathalie Hazes. Zijn eerste dochter heeft vooral haar leven opgepakt buiten de spotlights, je zou bijna haast vergeten dat hij vier kinderen heeft.

André Hazes en de kinderen van de echtgenotes

Met alle drie zijn echtgenotes heeft hij een kinderen gekregen. In zijn tweede huwelijk samen met Ellen Wolf (1981-1990) kreeg hij een zoon Melvin Hazes. Een aantal jaar later was hij getrouwd met Rachel Hazes, tevens ook zijn langste huwelijk. Tijdens zijn huwelijk met Rachel Hazes  (1991-2004) kreeg hij maar liefst twee kinderen. Een zoon Andre junior en een dochter de bekende Roxeanne Hazes.

Broers en zussen van André Hazes

Aangezien Andre Hazes meerdere echtgenotes heeft gehad, zijn onderling zijn kinderen niet erg close met elkaar. De oudste kinderen hebben zelfs niet eens veel contact met de jongste kinderen van Andre Hazes. De laatste keer dat ze contact hadden met elkaar was na het overlijden van Andre Hazes zelf.

Nathalie Hazes

Het oudste kind heeft haar leven in Spanje. Hier heeft ze haar eigen succesvolle café, een droom die uitkomt dat Andre ook altijd koesterde. Nathalie gaf aan dat haar jongste broer en zus altijd welkom zijn. Ondanks dat zij geen contact heeft met hun. Voor nu heeft Andre Hazes junior daar geen behoefte aan en zijn Andre Hazes en Roxeanne druk met hun eigen leven.

Andre Hazes Junior in de liefde

Aangezien Andre Hazes junior qua liefdes leven een beetje achter het liefdesleven van zijn vader gaat, willen we hem bijna voor first dates opgeven. Zodat hij hopelijk echt een keer de ware tegen komt.

BRON: FOTO: Emma Bauso van Pexels.

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *