5 x leuke babyshower cadeautjes!

5 x leuke babyshower cadeautjes!

Ga je een babyshower organiseren? Dan helpen onze tips voor een babyshower je om er een knalfeest van de maken. Maar wat geef je als cadeau bij de babyshower? Maak het de gasten makkelijk door een cadeaulijst op te stellen. Met deze vijf leuke en verrassende babyshower cadeautjes zal de toekomstige mama heel blij zijn.

1. Luiertaart

Misschien lijkt een luiertaart wat afgezaagd, maar het ziet er heel feestelijk uit en is ook nog eens praktisch. De nieuwe ouders gaan een fortuin uitgeven aan luiers, dus wat extra luiers als cadeau zijn altijd welkom. Bovendien kun je de luiertaart versieren met andere cadeaus zoals kleding, hydrofiele doekjes en speeltjes voor de baby. Een mooie en feestelijke luiertaart mag op een babyshower eigenlijk niet ontbreken.

2. Verwenpakket voor de aankomende moeder

Zwanger zijn is prachtig, maar soms ook zwaar. Daarom is een verwenpakket voor de aankomende moeder een mooi cadeau voor de babyshower. Vul het pakket bijvoorbeeld met rustgevende etherische olie voor ontspanning, een lekkere bodylotion en een gezichtsmasker. Alles wat er nodig is voor een ontspannend moment voordat de drukte en de slapeloze nachten beginnen.

3. Borstvoedingskleding

Als de baby eenmaal geboren is, dan moet deze natuurlijk ook regelmatig gevoed worden. Als de kersverse moeder borstvoeding wil geven, dan is borstvoedingskleding een mooi cadeau voor de babyshower. Deze kleding is speciaal ontworpen om makkelijk borstvoeding te kunnen geven zonder dat je al je kleding uit hoeft te trekken. Dat is niet alleen handig voor onderweg maar ook voor thuis.

4. Fotoshoot voor moeder en kind

De zwangerschap en de geboorte van de baby is een bijzonder moment dat je graag wilt vastleggen. Een professionele fotoshoot is daarom een mooi en verrassend cadeau. De aankomende moeder kan zelf kiezen of ze een zwangerschapsshoot wil of dat ze liever een fotoshoot wil met haar kersverse baby. Hoe dan ook, jij zorgt ervoor dat ze haar herinneringen kan vastleggen.

5. Bevallingspakket

Na de zwangerschap volgt ongetwijfeld de bevalling. Stel een pakket samen met lekkere snoepjes, wat druivensuiker, een lekker zittend huispak en wat verzorgingsproducten die van pas zullen komen tijdens de bevalling. Ook voor de toekomstige vader kan je natuurlijk wat leuke cadeaus toevoegen in het pakket.

Afbeelding afkomstig van: Kampus Production op Pexels

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *