3 Tips om huidveroudering tegen te gaan

3 Tips om huidveroudering tegen te gaan

Wat kun je doen om huidveroudering tegen te gaan? Het liefst blijven we er allemaal zo lang mogelijk goed uitzien natuurlijk. Dit bereik je onder andere met een gezond voedingspatroon en een goede anti aging crème. Lees onderstaande tips om huidveroudering tegen te gaan.

Tip 1: Een goede anti aging crème

Een goede anti aging crème helpt huidveroudering tegen te gaan. Een goede crème houdt de vochtbalans op peil, gaat huidverslapping tegen en reguleert de pigmentatie van de huid. De Forlle’d producten zijn hiervoor zeer geschikt. De aging crème uit deze lijn beschermt tegen invloeden van buitenaf en bevat plantenextracten en natuurlijke oliën. Ook wanneer je huid regelmatig wordt vrijgesteld aan Uv-straling of uitlaatgassen is een dergelijke crème aan te raden.

Tip 2: Een gezond voedingspatroon

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon draagt bij aan een mooie en elastische huid. Zo voeden vitamine B2, B3 en B8 de huid van binnenuit. Ook vitamine A en C zijn belangrijk voor een gezonde en elastische huid. Het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund door jodium en zink en koper bevordert de normale pigmentatie. Vet eten zorgt er juist voor dat poriën verstopt raken en de huid sneller gestrest raakt. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon zorgt dus voor een mooie, stralende huid.

Tip 3: Begin op tijd Voorkomen is beter dan genezen.

Door al op jonge leeftijd goed voor jezelf en je huid te zorgen kun je huidveroudering tegen gaan. Het gebruik van een anti aging crème wordt dan ook aangeraden vanaf 25-jarige leeftijd. Tevens helpt het om je huid goed tegen de zon te beschermen met een Uv-filter. Op deze manier zorg je ervoor dat je huid elastisch blijft en dat huidveroudering zo lang mogelijk uitblijft. Ook een levenslang gezond eetpatroon draagt hier natuurlijk aan bij.

Afbeelding komt van Unsplash

Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *